- 27 Nisan 2019
- 5.130
- 13.300
- 198
- Konu Sahibi Papatya129
-
Hayır boşta kalmaktan, düşün düşün sıkılmış kapı açık mı diye kontrol ediyorlarmillet evde oturmaktan birbirine mi sardı yoksa yine venüs menüs gökyüzünde amuda mı kalktı acaba? Dönen dönene.
Benimle Konuşurken birden sevgili yapan şer*fsiz aylar sonra mesaj atmış sana açıklama yapamadım diye. Bir de hala sevgilisi var. Hadi o neyse, gerçekten aşık olmak üzere olduğum bir çocuk vardı, bana birden “jocelyn ben ilişkiye hazır değilim sen çok değerli bi arkadaşsın” zırvası çektiydi, şimdi storyime emoji koymuş. 2.5 aydır iletişime girmiyorduk.
İlkini pek sallamadım da ikincisi hafif karnımı ağrıtmadı heyecandan değil. Saf gibi heyecanlanmaz mıyım bir de. Bilirim oysa hep sonunda üzüleceğimi. Sizce pişman olmuş olabilir mi?
Bugün 10 yaşındayken ilk defa gittiğim bir şehirde kaldığımız otelde arkadaş olduğum ve bana seninle evlenmeliyiz diyen o küçük çocuğu hatırladım mesela.millet evde oturmaktan birbirine mi sardı yoksa yine venüs menüs gökyüzünde amuda mı kalktı acaba? Dönen dönene.
Benimle Konuşurken birden sevgili yapan şer*fsiz aylar sonra mesaj atmış sana açıklama yapamadım diye. Bir de hala sevgilisi var. Hadi o neyse, gerçekten aşık olmak üzere olduğum bir çocuk vardı, bana birden “jocelyn ben ilişkiye hazır değilim sen çok değerli bi arkadaşsın” zırvası çektiydi, şimdi storyime emoji koymuş. 2.5 aydır iletişime girmiyorduk.
İlkini pek sallamadım da ikincisi hafif karnımı ağrıtmadı heyecandan değil. Saf gibi heyecanlanmaz mıyım bir de. Bilirim oysa hep sonunda üzüleceğimi. Sizce pişman olmuş olabilir mi?
Ya ben balık burcuyum.
Böyle alengirli oynatma işlerini beceremiyorum. Bi bakıyorum aşık olmuşum. :’(
Maalesef ben de
Berbat bir burç keşke olmasaydım
Kesin rüyasında görmüştür :))Eski sevgilim az önce mesaj attı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?