karar verdiğim salon takımı.yorum bekliyorum

yelpaz_e

rabbime şükürler olsun
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2010
526
1
46
Diğer
yaklaşık 2 ay sonra düğünüm var kızlar.zor bela karar verdim yorumlarınızı bekliyorum:26:

valla ben çok beğendim şekerim...
açık renkli ferak ferah...

hayırlı günlerde kullanmak nasip olsun. gayet güzel ve zevkli bir seçim olmuş

Açık renk çabuk kirlenmez mi ? Yıkaması nasıl oluyor ? Kendin kılıfını çıkartıp makineye atabiliyor musun? :26:

Son düzenleme:
ÇOK GÜZEL CANIM GÜLE GÜLE KULLAN BU TARZ KOLTUK TARZLARINI ÇOK BEĞENMİŞİMDİR HEP HEM PEMBE BEYAZ İLEDE GAYET GÜZEL UYUM İÇİNDE.

çok tatlı ve güzel bir takım canım, çok zevklisin güle güle eskit
sadece nacizane yastık rengi daha soft, daha pastel bir pembe olsa daha da tatlı olur gibi geldi

klasik bir model açık renkli hoş
sadece parlak yastıklarını beğenmedim

hayırlı günlerde kullanmak nasip olsun. gayet güzel ve zevkli bir seçim olmuş

Açık renk çabuk kirlenmez mi ? Yıkaması nasıl oluyor ? Kendin kılıfını çıkartıp makineye atabiliyor musun? :26:
oturma yerlerindeki makinaya atılabilir diğer yerleri de silinir artık canım.biraz zorlanacam ama açık renk seviyorum.
Çok beğendm çok güzell :))

çok sade ve şık mutlu günlerde kullanın...

çok güzeller güle güle kullanın

ÇOK GÜZEL CANIM GÜLE GÜLE KULLAN BU TARZ KOLTUK TARZLARINI ÇOK BEĞENMİŞİMDİR HEP HEM PEMBE BEYAZ İLEDE GAYET GÜZEL UYUM İÇİNDE.

güzel seçim, ben çok beğendim

çok tatlı ve güzel bir takım canım, çok zevklisin güle güle eskit
sadece nacizane yastık rengi daha soft, daha pastel bir pembe olsa daha da tatlı olur gibi geldi

hepinize yorumlarınız için ayrı ayrı teşekkür ederim.yastıklara bi bakıcam alternatifi olursa değiştirebilirim.:26:

Bende beğendim gerçekten güzel

Ama açık renk olması dezavantaj kirlenirse çok uğraşırsın canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…