Karar Verdim, Zayıf Olacam :)

canım ekmek hiç yemiyorum ondan yumurta ve ceviz yedim, karatay diyeti yapmaya çalışıyorum :)

2 yumurta ama yani vücuduna bünyene göre normal olabilir belki de pek tanımıyorum seni enin boyun nedir gibisinden yani 2 tane olunca fazlaymış gibi geldi de ondan yazdım...

Günaydın kızlar,

Hayırlı cumalar...

Kahvaltı; süt + müsli

Akşam; 6 yk barbunya, 1 bardak ayran, 1 ince dilim ekmek

Günaydın canım bu yediklerin çok fazla değil mi diyette

ay zeliş bende aldım şu musilden daha ağzını bile açmadım dolapta duruyor öyleeee

onu yedim mi ben daha çok açıkıyorummmm

ay zeliş bende aldım şu musilden daha ağzını bile açmadım dolapta duruyor öyleeee

onu yedim mi ben daha çok açıkıyorummmm

D:

Alışıyor kız vücut şimdi öğlene kadar tok tutuyor beni birde çoğunun tadı yok hangisini de aldığın önemli saman gibi kız bazıları insan yemek istemiyor D:

2 yumurta ama yani vücuduna bünyene göre normal olabilir belki de pek tanımıyorum seni enin boyun nedir gibisinden yani 2 tane olunca fazlaymış gibi geldi de ondan yazdım...

158 boy 68.4 kilom yani büyükçe bir bedenim var , 2 yumurta normal gibi :) her gün yemiyorum, yetiştiremediğim zaman, peynir zeytin vs. alıyorum :)

canm sarayca karatay diyeti uygulamaya çalışıyor ki

protein uzun süre tokluk hissi verir ekmek yemiyorrr ama

Yasminnn bende ekmek yemiyorum bakma son bir iki gündür hiç yemeden olmaz diye zorluyorum kendimi onun için günde 1 dilim yiyorum ekmeği...

Tamam canım ne kadar tok tutacak ki öğlen yeniden yemiyormuyuz

Yoksa siz beni mi kandırıyosunuz, yemiyormusunuz öğlenleri

akşam k.validemm lokma göndermiş yemedimmmm

eşim gece 10 dan sonra acıktı

cipsler kekler elmalı kurabiyeler havada uçuştu

yine yemedimmmm

Vefa tebrik ederim seni....

Bizde de 3 gündür dolapta çikolatalı pasta duruyor ben yemiyorum diye kimse yemiyor oğlanın ödev telaşından bende önlerine koymadım her dolabı açışımda bana bakıyor pasta...

aaaa kışın hiç almam zaten, gayet iyi olur o zaman, rendelesem olur mu?

rendelersen su gibi olur küçük küçük doğraaa.............

zelişş ben sevmiyorumm onu yiyemiyorummm

a nasıl oluyorrrrrr

normadalde karatay diyeti 2 öğün yeniliyorr ekmek yerine fındık badem fıstık ceviz yeniliyorrrr

eee sarayca da zamanında kilolarını karatay diyeti ile vermiştiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…