oyy saraycam kaçırmışımm kusura bakma evet 657 çalışıyorum teknikerim
ay bende biri geldiğinde kapatıyorum,bazen müdür geliyor vatandaş geliyor kaçırıyorum hemen kapatıyorum yaa
anla beni sizinle ne kadar zor şartlarda iletişmeye çalışıyorum hep adrenelin hep adrenalin
hiç gülesim yoktu iyi geldi amaa
eeee sarayca yazdımda sen yoksun bakalım
Yani ben uykudan uyanana kadar siz muhabbet ediyonuz ne guzel....
tabi calismayinca kuzularimla yatiyorum bu saatte kadar. Tabi 2 çocukla ne kadar deliksiz uyunabilirse
günaydın canım yaşları kaç çocuklarının, benimde 2 tane var ama en geç 8 de kalkıyorlar
karşıla beni terminaldenn
seni güldürmeme sevindim hep gül arkadaşım
Yani ben uykudan uyanana kadar siz muhabbet ediyonuz ne guzel....
tabi calismayinca kuzularimla yatiyorum bu saatte kadar. Tabi 2 çocukla ne kadar deliksiz uyunabilirse
aferin sana canımmmbende bugun yürüyerek geldim işe 20dkk sürüyorrr
bazen ite kaka bazende bol motivasonluu götürüyoruz birbirimizi işte canımselam canımm hoşbuldumm nasıl gidiyor diyetlerinizz..
nasıl topuklularla okadar uzun yürüyorsun yaaa benim akşama suyum çıkarrhah hayyttt çok azimlendim, kim tutar beni, bu gün gene 8 cm topuklarla 1 saat yürüyeyim bari
seni geçmeyi düşünüyorum bir daha ki haftaya
evet kızlar sizin ruh haliniz nasıl an itibariyle
iki çocukla tabi uyku düzeni olmaz uyuduğun kardır sanaYani ben uykudan uyanana kadar siz muhabbet ediyonuz ne guzel....
bizde öyleyiz ya hafta sonu bile en geç 8 de ayaktayız, o kadar alıştı ki bünye gece uyumayıp sabah uyusam bir iki saat o gün bitiyor benim için hiç bir şey anlamıyorum günden...
benim kız hemen hemen her gece 3 te uyanıyor saat 5:6 ya kadar zor dalıyor, o aralarda uyumuyorum. büyüdükçe uyku sorunu daha çok olmaya başladı, nasıl olacak bilemiyorum.
aferin sana canımmm
bazen ite kaka bazende bol motivasonluu götürüyoruz birbirimizi işte canım
nasıl topuklularla okadar uzun yürüyorsun yaaa benim akşama suyum çıkarr
mahseninde dediği gibi hava kapalı yağmurlu ama güneş bi yüzünü gösterse hemen enerjik olacağızzz
kaç yaşındaki kızın büyüdükçe oturur aslında uyku düzeni ama gündüz uyuyorsa eğer bu çok etkiliyor gece uykusunu
günaydın canım yaşları kaç çocuklarının, benimde 2 tane var ama en geç 8 de kalkıyorlar
iki çocukla tabi uyku düzeni olmaz uyuduğun kardır sana
TAMAM KARŞILARIMMM SEN GEL YETER Kİİİİİ
SAĞOL CNM
HERKES GÜLSÜNNN
biizm yerimize de uyu
32 aylık, büyüdükçe böyle oldu, küçükken daha güzel uyuyordu, gündüz uyumuyor, akşam 19-20 arası uyutuyorum
32 aylık, büyüdükçe böyle oldu, küçükken daha güzel uyuyordu, gündüz uyumuyor, akşam 19-20 arası uyutuyorum
Benim de 2 tane buyuk kiz 4 yasini bitirdi.
oglum da 8 ayini bitirdi. 10 da uyaniyorlr. Ben biraz uykuyu seviyorum.onlar uyudumu hemen ben de yataga:)))
Ben de aynen oyle düsunuyorum zaten. 2 coxuk yoruyor eee ona gore de dinlenmek lazim dimi
Seve seve uyurum canimmmm
Hıımmm akşam çok erken yatıyor ama kız mümkün değil zaten sabaha kadar uyuması
sen onu bir hafta kadar alıştır 9 civarı uyutmaya düzene girer heralde uykusu
Canim buyudukce zaten gunduz uykularini birakiyorlar... belki 9 10 gibi uyusa gece kalkmaz
kim bilir belkiiiidaha çok kalori harcarım belki
Benim de 2 tane buyuk kiz 4 yasini bitirdi.
oglum da 8 ayini bitirdi. 10 da uyaniyorlr. Ben biraz uykuyu seviyorum.onlar uyudumu hemen ben de yataga:)))
Ben de aynen oyle düsunuyorum zaten. 2 coxuk yoruyor eee ona gore de dinlenmek lazim dimi
Seve seve uyurum canimmmm
aynen canım, uyusalar bende hiç affetmem uyurum, bende severim uykuyu :)
akşam çok yoruluyor, o saatte zor dayanıyor, gündüzde uyumuyor, bu aralar kızımdan yana ne yapacağımı bilemiyorum, tam 2 yaş sendromunda kendisi, dediğim dedik
gündüz uyusa en azından 1-2 saat sorun olmayacak gibi
ah ah
şimdi tam rahat edeceğiniz zaman
yaşı büyüdükçe dertleri artıyor
tek sıkınıtımız uyku olsaydııı
bugunlerin tadını çıkarınnnn
annem bana hep böyle derdi haklıymışşşş hemde çokkk
canım şimdiden bizi parmağında oynatmaya başladı zilli
allah yardımcın olsunnn
oğluş nasıl olduuu elleriiii
pansuman yapıp sarıyorum, ellerini soyduktan sonra korktu herhalde, hiç bir şeye dokunmuyor,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?