Karar Verdim, Zayıf Olacam :)

oyy saraycam kaçırmışımm kusura bakma evet 657 çalışıyorum teknikerim

canım geçenlerde araziye çıkıyorum deyince, merak ettim, ondan sordum, çok iyi bende 657 yim

bazen müdür geliyor vatandaş geliyor kaçırıyorum hemen kapatıyorum yaa
ay bende biri geldiğinde kapatıyorum,
anla beni sizinle ne kadar zor şartlarda iletişmeye çalışıyorum hep adrenelin hep adrenalin

hiç gülesim yoktu iyi geldi amaa

iyi ki var krizantem

eeee sarayca yazdımda sen yoksun bakalım

arada bende çalışıyorum kız

Yani ben uykudan uyanana kadar siz muhabbet ediyonuz ne guzel....
tabi calismayinca kuzularimla yatiyorum bu saatte kadar. Tabi 2 çocukla ne kadar deliksiz uyunabilirse

günaydın canım yaşları kaç çocuklarının, benimde 2 tane var ama en geç 8 de kalkıyorlar

günaydın canım yaşları kaç çocuklarının, benimde 2 tane var ama en geç 8 de kalkıyorlar

bizde öyleyiz ya hafta sonu bile en geç 8 de ayaktayız, o kadar alıştı ki bünye gece uyumayıp sabah uyusam bir iki saat o gün bitiyor benim için hiç bir şey anlamıyorum günden...

bende bugun yürüyerek geldim işe 20dkk sürüyorrr
aferin sana canımmm
selam canımm hoşbuldumm nasıl gidiyor diyetlerinizz..
bazen ite kaka bazende bol motivasonluu götürüyoruz birbirimizi işte canım
hah hayyttt çok azimlendim, kim tutar beni, bu gün gene 8 cm topuklarla 1 saat yürüyeyim bari

seni geçmeyi düşünüyorum bir daha ki haftaya
nasıl topuklularla okadar uzun yürüyorsun yaaa benim akşama suyum çıkarr
evet kızlar sizin ruh haliniz nasıl an itibariyle

mahseninde dediği gibi hava kapalı yağmurlu ama güneş bi yüzünü gösterse hemen enerjik olacağızzz

bizde öyleyiz ya hafta sonu bile en geç 8 de ayaktayız, o kadar alıştı ki bünye gece uyumayıp sabah uyusam bir iki saat o gün bitiyor benim için hiç bir şey anlamıyorum günden...

benim kız hemen hemen her gece 3 te uyanıyor saat 5:6 ya kadar zor dalıyor, o aralarda uyumuyorum. büyüdükçe uyku sorunu daha çok olmaya başladı, nasıl olacak bilemiyorum.

benim kız hemen hemen her gece 3 te uyanıyor saat 5:6 ya kadar zor dalıyor, o aralarda uyumuyorum. büyüdükçe uyku sorunu daha çok olmaya başladı, nasıl olacak bilemiyorum.

kaç yaşındaki kızın büyüdükçe oturur aslında uyku düzeni ama gündüz uyuyorsa eğer bu çok etkiliyor gece uykusunu

daha çok kalori harcarım belki

kaç yaşındaki kızın büyüdükçe oturur aslında uyku düzeni ama gündüz uyuyorsa eğer bu çok etkiliyor gece uykusunu

32 aylık, büyüdükçe böyle oldu, küçükken daha güzel uyuyordu, gündüz uyumuyor, akşam 19-20 arası uyutuyorum

Benim de 2 tane buyuk kiz 4 yasini bitirdi.
oglum da 8 ayini bitirdi. 10 da uyaniyorlr. Ben biraz uykuyu seviyorum.onlar uyudumu hemen ben de yataga:)))
iki çocukla tabi uyku düzeni olmaz uyuduğun kardır sana

Ben de aynen oyle düsunuyorum zaten. 2 coxuk yoruyor eee ona gore de dinlenmek lazim dimi
TAMAM KARŞILARIMMM SEN GEL YETER Kİİİİİ

SAĞOL CNM

HERKES GÜLSÜNNN

biizm yerimize de uyu

Seve seve uyurum canimmmm

32 aylık, büyüdükçe böyle oldu, küçükken daha güzel uyuyordu, gündüz uyumuyor, akşam 19-20 arası uyutuyorum

Hıımmm akşam çok erken yatıyor ama kız mümkün değil zaten sabaha kadar uyuması

sen onu bir hafta kadar alıştır 9 civarı uyutmaya düzene girer heralde uykusu

aynen canım, uyusalar bende hiç affetmem uyurum, bende severim uykuyu :)

Hıımmm akşam çok erken yatıyor ama kız mümkün değil zaten sabaha kadar uyuması

sen onu bir hafta kadar alıştır 9 civarı uyutmaya düzene girer heralde uykusu

akşam çok yoruluyor, o saatte zor dayanıyor, gündüzde uyumuyor, bu aralar kızımdan yana ne yapacağımı bilemiyorum, tam 2 yaş sendromunda kendisi, dediğim dedik

Canim buyudukce zaten gunduz uykularini birakiyorlar... belki 9 10 gibi uyusa gece kalkmaz

gündüz uyusa en azından 1-2 saat sorun olmayacak gibi

daha çok kalori harcarım belki
kim bilir belkiiii

benim oğlum şimdi 5 yaşında ama hala uykuyu sevmiyor

bebeklikten beri böyle

akşam gece kaçta yatarsa yatsın sabahın köründa ayaktaolurr

ah ah

şimdi tam rahat edeceğiniz zaman

yaşı büyüdükçe dertleri artıyor

tek sıkınıtımız uyku olsaydııı

bugunlerin tadını çıkarınnnn

annem bana hep böyle derdi haklıymışşşş hemde çokkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…