çok iddialı gördüm kendimi, bol bol spor yapmam lazım
ne gülüyonn kızz farkındalık yarattım iştee
Şükür bende iyiyim canım bizim diyette yavaş yavaş gidiyor ama veriyorum 69 ile başladım şu an 65 oldumm vereceğiz şu tatlılar olmasa yedi ömrümü bu tariflerr..
kararlıyım canım haftaya çarşamba 65.9 görülecek!
yap canımmm vermenin en ii yolu harekett kesinliklee
selam canımm hoşbuldumm nasıl gidiyor diyetlerinizz..hoşgeldinn selammm
hah hayyttt çok azimlendim, kim tutar beni, bu gün gene 8 cm topuklarla 1 saat yürüyeyim bariyap canımmm vermenin en ii yolu harekett kesinliklee
geçte olsaaaa anlamışsın buda başarııı
hoşgeldin canımmmm
hadi bakalım yetiş banaaaaa kaptannnn
kızlarr kızlarrr mektebin bacaları türküsünü dinliyorummm kalkıp oynayacam şimdiiii
ay aşk olsun yasemin ben bunu anlamıştım zaten sizle paylaşmak istedimmgeçte olsaaaa anlamışsın buda başarııı
hoşgeldin canımmmm
hah hayyttt çok azimlendim, kim tutar beni, bu gün gene 8 cm topuklarla 1 saat yürüyeyim bari
seni geçmeyi düşünüyorum bir daha ki haftaya
kızlarr kızlarrr mektebin bacaları türküsünü dinliyorummm kalkıp oynayacam şimdiiii
ay aşk olsun yasemin ben bunu anlamıştım zaten sizle paylaşmak istedimm
yeme canım sadece çorba içç. bide bol salataa..bende normal çay içiyorum, birazdan yeşil çay
bu gün yemekte ezo çorba etli nohut p.pilavı kadayıf hiç birini yemem
kıyamam sanageç cnm
bugunlerde hiç idalı değilimmmmmm
yeme canım sadece çorba içç. bide bol salataa..
hoş buldukk.. mezdeke varya kızlar 1 saat yapın bakın göreceksiniz öyle işe yarıyokii..geçte olsaaaa anlamışsın buda başarııı
hoşgeldin canımmmm
hoş buldukk.. mezdeke varya kızlar 1 saat yapın bakın göreceksiniz öyle işe yarıyokii..
hoş buldukk.. mezdeke varya kızlar 1 saat yapın bakın göreceksiniz öyle işe yarıyokii..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?