Karar Verdim, Zayıf Olacam :)

at havanı bakalım

afiyet olsun canım , lise 2 ye giden oğlun varmış maşallah, kaç yaşındaydın
33 cnm ben küçük evlendim 17 de ilk çocuğumu 18 de ikinci çocuğumu dünyaya getirdim ama hiç pisman değilim yine olsa aynı yaşta yine eşimle evlenirdimyine çocuklarımı dünyaya getirirdim

ben şimdiden zorlanıyorum,

nasıl ki tv ye pc ye alışıyorlarsa onlarsız yaşamaya da alışıyorlar ancak bir taraftan da arkadaşları çevresi hep kullanıyor..

Ve bu çocuklar teknoloji dilini öğreniyorlar içinde oldukları için...

Diğer taraftan biz teknolojiye yasak getirerek bir tarafta eksiklik kazandırmıyorumdur inşallah diye düşünüyorum kendi adımıza...

Gününümüz de en önemli kişilik kriteri sosyallik çünkü arık eskisi gibi iletişim kurmuyoruz...

33 cnm ben küçük evlendim 17 de ilk çocuğumu 18 de ikinci çocuğumu dünyaya getirdim ama hiç pisman değilim yine olsa aynı yaşta yine eşimle evlenirdimyine çocuklarımı dünyaya getirirdim

aynı yaştayız

geçen arkadaşa kızdım 2 küçük kızı var vermiş ellerini tablet çocuklardan çıt çıkmıyor.bu ne ye dedim onların yaydığı radyasyondan haberin var mı senin uyuşturduğu beyinlerden
al elinden 1 ağlar 2 ağlar ilerde birlikte ağlayacağınıza

geçen gittim teşekkür ediyor alıştı aramıyor diye

zararı var diye yasaklıyorum, yoksa kullansın bir mahsuru yok, aynen dediğin gibi, ben yasaklasam da , arkadaşında görecek, eksikliğini yaşıyacak, ay çok bilinmeyenli denklem gibi, Allah yavrularımızı korusun,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…