Karar Verdim, Zayıf Olacam :)

arkadaşlar birşeyi yasaklarsanız o cazip hale gelir evde kurallar olacak bizim cuma gecesi tv açılır pazar akşamı kapanır
haftasonu 1 er saat bilgisayar oynarlar

Ben yasaklarım hem de sebebini açıklayarak oda anlayıp hak verir bana ama tamamen değil tabi arada izlenir tv ama kısa süreliğine...

Ben hiç izlemem tv bence kayıp değil, bazen film izleriz, bazen animasyon vs ise oğlanda izler hep beraber izleriz...

Kitap okumanın televizyondan çok daha değerli olduğunu göstermeye çalışırım ona, tabi bunu dikte ederek değil davranışlarımla gösteririm...

arkadaşlar her çocuk kendi kuralını kendi yazar. çocuğunuza göre tavır almak gerek ben yasaklamam sadece kural koyarımmm

kızlarrr işleri biraz şimdilik hafiflettim

yemeğimi de yedim geldimmm

salata
sebze çorbası varmış
tas kebabı (patateslerini yemedim )

bizim evde akşam 1 saat çizgi film açılır bilgisayarı kaldırdık iptall şimdilikkk

bir saatde etkin ailece oyun oynarız 5.yaşında oğlum

boyama,yapboz,nesi var,evet hayır,hayvan taklidi yaparak hayvan bulmaca,sıcak soğuk,körebe oynarız

sonra yatarken 2 tane hikaye okuruz (masal)

bazen babamız 10 dakika telden oyuna müsade ediyor hepsi bu

bende doymadımmm ;( yarım simit duruyorr onu yemek istiyorum ama 1 saat dayanmalıyımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…