• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karar Verdim, Zayıf Olacam :)

Yogurt ve slata demistim yaninda ispanak yemegi olacak.

Biraz once De 2 kuru kayisi 1 incir yedim

ilacın prospektüsünde yazanları kopyalıyorum size pembe kısma dikkattt
Gastroözofageal reflü (mide içeriğinin kusma ya da zorlama olmaksızın yemek borusuna geri kaçışı) ve özofajitle (yemek borusu iltihabı) birlikte bulunan dispeptik semptom kompleksi (rahatsızlık hissi şişkinlik ve erken doymayı içeren belirtiler) tedavisinde kullanılır.
geçmiş olsun cnm

bende öğlen tavuk haşladım salata malzemelerini yıkadım yanına pilavla çorba yapacam artıkım bu akşam spora gitmeliyimmm

kızlar geçmişi okudum benim bugün hiç keyfim yok bir uyku hali halsizliki sormayın yemede pek düzenli olmadı fazla yemedim ama bir lokma ondan bir lokma bundan şeklinde onun için yediklerimi ayrıntılı yazmıcam

kızlar geçmişi okudum benim bugün hiç keyfim yok bir uyku hali halsizliki sormayın yemede pek düzenli olmadı fazla yemedim ama bir lokma ondan bir lokma bundan şeklinde onun için yediklerini ayrıntılı yazmıcam
arkadaşım bende dün öyleydim sanki dünya yıkılmışta ben altında kalmışım gibi iştahımda yoktu az ondan bundan derken ne yediğimide bilemedim

Back
X