Karar Verdim, Zayıf Olacam :)

kızlar kar varmış birkaç yerde yaz gelemedi bir türlü

ben güneyde sahildeyim

ama burda ptesi beri ara ara yağış var ki

biz nisan ayında kısa kollu ile gezerdik mevsimler değişecek zamanlaaa

benim yaşadığım yerde günlerdir yağmur var, 2 gün önce şiddetli fırtına vardı, bu havalarda psikolojiyi etkiliyor, mesela bu gün pek keyifsizim

burası da aynı tatlımm

sabah giyniyozz kalın öğleden sonra güneş açıyorrrr

şimdide kapalı havaaaa

günaydın herkese... kilo veren arkadaşları tebrik ederim öncelikle.dün kü tartıdaki hüsrandan sonra bugün sabah şöyle silkelenip kendime geldim
kahvaltı
3 kuru erik (kahvaltıdan 1 saat önce)
yeşil çay
lorlu maydonozlu omlet
domates-yeşillik
1 dilim ekmek

Günaydın kızlar,

Dün akşam salata ve yoğurt yedim... Sonrasında limon zencefil çayı içiyordum şu 9 kat gofretler varya ondan bir tane yedim ama 1 paket değil şu resimdekinin 1 tanesini yani

Eklentiler

• untitled.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 38
Günaydın kızlar,

Dün akşam salata ve yoğurt yedim... Sonrasında limon zencefil çayı içiyordum şu 9 kat gofretler varya ondan bir tane yedim ama 1 paket değil şu resimdekinin 1 tanesini yani

ben akşam iş yerinde yarım pide yedim

evde 2-3 çatal kavurma
1 bardak ayran
bir kase puding yedim

evde 2-3 çatal kavurma
1 bardak ayran
bir kase puding yedim

afiyet olsun canım dün akşam bende giderken dedim bir puding alsam kendime regl dönemindeyim ya çok tatlı istiyor canım ama hava soğuktu üşendim markete gitmeye

afiyet olsun canım dün akşam bende giderken dedim bir puding alsam kendime regl dönemindeyim ya çok tatlı istiyor canım ama hava soğuktu üşendim markete gitmeye

benimde oğlan babannesinden alıp gelmiş annemle evde yapacağız diye toz pudingi

bende mecbur yaptım ailece yedik

çok iyi bir başlangıç, afiyet olsun
bu arada çoook karnım ağrıyor benim

geçmiş olsun canım

evde 2-3 çatal kavurma
1 bardak ayran
bir kase puding yedim

afiyet olsun

günaydın
akşam sadece çorba içtim
s
kahvaltı bir haşlanmış yumurta biraz peynir 2 zeytin 1 dilim ekmek domates salatalık bide iki lokma yağlı gözleme

afiyet olsun :)

günaydın
2 baardak suyumu içip kahvaltı yapacağım peynir domates salatalık ve çavdarlı ekmek bitki çayı içeceğim

gayet güzel menün canım afiyet olsun, sen bu hızla benden önce verirsin 4-5 kg ını inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…