• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karar Verdim, Zayıf Olacam :)

selam canımm inşallah biter gider nasıl hissediyorsun kendini faydasını gördünmü
selam canım. Benim ağrılarım arttı özellikle 3 gündür soğuktan dolayı olabilir mi dedim dr. de teyit etti. Hele bugün nasıl soğuk burası aralık ocak ayındayız sanki gelirken ellerim dondu resmen.
Ama iyi haber güç kaybım daha iyi:KK76::KK76:
15 gün koru dedi, sıcak tut ters hareket yapma dedi. ev işini sordum yapma dedi, temizlik yapmam gerek oysa, neyse en hafifinden yaparım eşim de yardımcı olur, yarın oğlanın doğum gününü yapıcaz gecikmeli de olsa inşallah.
sınıfın tamamını istiyordu ama kota koydum başa çıkamam 25 erkekle :) sadece mahalleden arkadaşları olcak sınıftan 5 kişi bizim sokakta oturuyor, 5 kişi de bu civarda oturuyor onlar gelcek

sen devam et canım mutlaka faydası oluyordur,

ben bu gün daha iyiyim :) dün biraz depresif takılıyurdum da :)
Yok Allahtan devam et demedi, güç kaybım baya düzelmiş geçen hafta hiç gelişme yoktu. Ben de çok sıkılmıştım zaten. evde egzersizlere devam:KK49::KK49:

yasemin bu çiğ bademle kavrulmuş bademin arasındaki fark ne ??
canım çiğ kuruyemişler yüksek ısıda kavruldukları için içindeki sağlıklı sağlar trans yağa dönüşüyor, trans yağ da kilo almaya neden oluyor, ayrıca da kansorejen:KK43:

selam canım. Benim ağrılarım arttı özellikle 3 gündür soğuktan dolayı olabilir mi dedim dr. de teyit etti. Hele bugün nasıl soğuk burası aralık ocak ayındayız sanki gelirken ellerim dondu resmen.
15 gün koru dedi, sıcak tut ters hareket yapma dedi. ev işini sordum yapma dedi, temizlik yapmam gerek oysa, neyse en hafifinden yaparım eşim de yardımcı olur, yarın oğlanın doğum gününü yapıcaz gecikmeli de olsa inşallah.
sınıfın tamamını istiyordu ama kota koydum başa çıkamam 25 erkekle :) sadece mahalleden arkadaşları olcak sınıftan 5 kişi bizim sokakta oturuyor, 5 kişi de bu civarda oturuyor onlar gelcek

Yok Allahtan devam et demedi, güç kaybım baya düzelmiş geçen hafta hiç gelişme yoktu. Ben de çok sıkılmıştım zaten. evde egzersizlere devam:KK49::KK49:

canım çiğ kuruyemişler yüksek ısıda kavruldukları için içindeki sağlıklı sağlar trans yağa dönüşüyor, trans yağ da kilo almaya neden oluyor, ayrıca da kansorejen:KK43:

musmutlu yıllar oğluşuna ve sana :KK68:
havalar burada da yağmurlu günlerdir, düzelir inşallah

öğle menü

saat 12,20 gibi (üşüyünce sıcak sıcak içem dedim )

1 fincan domates çorbası +1 adet galeta

13,30 (arkadaşlar yemek getirmiş yiyesim yoktu allahtan )

salata
ayran
3 yk kadar tavuk sote
1 dilim ekmek

abowww çok oldu dimi kızlarr

öğle menü

salata
ayran
3 yk kadar tavuk sote
1 dilim ekmek

afiyet olsun canım, çok değil :)

canım geçmiş olsun çok zor gerçekten aman dikkat et sağlığından önemli değil iş güç boşver olduğu kadar

senin oğlan kaç yaşındaydı evde yapacaksın anladığım kadarıyla tabiki sana zor olur canım kalabalık olursa

bende bu sene anasınıfında yapacağım benimkinin d.günüde aysonu

evdede çekirdek aile kutlama taraftarıyım

3 yıl üstüste evde kutladım büyük küçük çok kalabalık zor oluyor yoruldum artık

öğle menü

salata
ayran
3 yk kadar tavuk sote
1 dilim ekmek

yooo çok olmamış yasmin afiyet olsun ben yine açım yedim ama doymadım armut yicem birazdan D:

tamam işte, hamilelikti, doğumdu ancak 29.9 olucan , :)

hahhh sende katıldın bu kızın 30 yaş sendromuna :D

Back
X