Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
EVET cnm okullar kapanıncaya kadar
okullar kapanınca 17,30 çıkarım
birde artık seneye benim oğlanda okuldan 17,30 çıkacak
16,00 çıkmak hayal olacakkkk
doğur doğur, oğluşun büyümüş, yaş 30 olmadan çıkar aradan![]()
desene bu sene sefasını sürelim :)
selam canım. Benim ağrılarım arttı özellikle 3 gündür soğuktan dolayı olabilir mi dedim dr. de teyit etti. Hele bugün nasıl soğuk burası aralık ocak ayındayız sanki gelirken ellerim dondu resmen.selam canımm inşallah biter gider nasıl hissediyorsun kendini faydasını gördünmü
Yok Allahtan devam et demedi, güç kaybım baya düzelmiş geçen hafta hiç gelişme yoktu. Ben de çok sıkılmıştım zaten. evde egzersizlere devamsen devam et canım mutlaka faydası oluyordur,
ben bu gün daha iyiyim :) dün biraz depresif takılıyurdum da :)
canım çiğ kuruyemişler yüksek ısıda kavruldukları için içindeki sağlıklı sağlar trans yağa dönüşüyor, trans yağ da kilo almaya neden oluyor, ayrıca da kansorejenyasemin bu çiğ bademle kavrulmuş bademin arasındaki fark ne ??
biri doğurmak mı dedivefa 40 yaşında doğaracakkkkkkkk![]()
selam canım. Benim ağrılarım arttı özellikle 3 gündür soğuktan dolayı olabilir mi dedim dr. de teyit etti. Hele bugün nasıl soğuk burası aralık ocak ayındayız sanki gelirken ellerim dondu resmen.
Ama iyi haber güç kaybım daha iyi
15 gün koru dedi, sıcak tut ters hareket yapma dedi. ev işini sordum yapma dedi, temizlik yapmam gerek oysa, neyse en hafifinden yaparım eşim de yardımcı olur, yarın oğlanın doğum gününü yapıcaz gecikmeli de olsa inşallah.
sınıfın tamamını istiyordu ama kota koydum başa çıkamam 25 erkekle :) sadece mahalleden arkadaşları olcak sınıftan 5 kişi bizim sokakta oturuyor, 5 kişi de bu civarda oturuyor onlar gelcek
Yok Allahtan devam et demedi, güç kaybım baya düzelmiş geçen hafta hiç gelişme yoktu. Ben de çok sıkılmıştım zaten. evde egzersizlere devam
canım çiğ kuruyemişler yüksek ısıda kavruldukları için içindeki sağlıklı sağlar trans yağa dönüşüyor, trans yağ da kilo almaya neden oluyor, ayrıca da kansorejen![]()
biri doğurmak mı dedi
ben de sanırım 40 ında doğuracam, az kaldı![]()
bende 29,5 yaşındayımmm şekerimmmm sen beni tanımışsın artıkkkdoğur doğur, oğluşun büyümüş, yaş 30 olmadan çıkar aradan![]()
vefa 40 yaşında doğaracakkkkkkkk![]()
biri doğurmak mı dedi
ben de sanırım 40 ında doğuracam, az kaldı![]()
bende 29,5 yaşındayımmm şekerimmmm sen beni tanımışsın artıkkk
evet 40 da düşünüyorum 41 de doğurcam yaseminn
41 kere maşallahh![]()
bende 29,5 yaşındayımmm şekerimmmm sen beni tanımışsın artıkkk
evet 40 da düşünüyorum 41 de doğurcam yaseminn
41 kere maşallahh![]()
öğle menü
saat 12,20 gibi (üşüyünce sıcak sıcak içem dedim )
1 fincan domates çorbası +1 adet galeta
13,30 (arkadaşlar yemek getirmiş yiyesim yoktu allahtan )
salata
ayran
3 yk kadar tavuk sote
1 dilim ekmek
abowww çok oldu dimi kızlarr
selam canım. Benim ağrılarım arttı özellikle 3 gündür soğuktan dolayı olabilir mi dedim dr. de teyit etti. Hele bugün nasıl soğuk burası aralık ocak ayındayız sanki gelirken ellerim dondu resmen.
Ama iyi haber güç kaybım daha iyi
15 gün koru dedi, sıcak tut ters hareket yapma dedi. ev işini sordum yapma dedi, temizlik yapmam gerek oysa, neyse en hafifinden yaparım eşim de yardımcı olur, yarın oğlanın doğum gününü yapıcaz gecikmeli de olsa inşallah.
sınıfın tamamını istiyordu ama kota koydum başa çıkamam 25 erkekle :) sadece mahalleden arkadaşları olcak sınıftan 5 kişi bizim sokakta oturuyor, 5 kişi de bu civarda oturuyor onlar gelcek
Yok Allahtan devam et demedi, güç kaybım baya düzelmiş geçen hafta hiç gelişme yoktu. Ben de çok sıkılmıştım zaten. evde egzersizlere devam
canım çiğ kuruyemişler yüksek ısıda kavruldukları için içindeki sağlıklı sağlar trans yağa dönüşüyor, trans yağ da kilo almaya neden oluyor, ayrıca da kansorejen![]()
tamam işte, hamilelikti, doğumdu ancak 29.9 olucan , :)
Bu gidişle bende 40 lı yaşlarda doğuracağım![]()
![]()
![]()
afiyet olsun canım, çok değil :)
öğle menü
saat 12,20 gibi (üşüyünce sıcak sıcak içem dedim )
1 fincan domates çorbası +1 adet galeta
13,30 (arkadaşlar yemek getirmiş yiyesim yoktu allahtan )
salata
ayran
3 yk kadar tavuk sote
1 dilim ekmek
abowww çok oldu dimi kızlarr
vefa sarayca senin kafadannnnn![]()