e tabi bana sorsan bende başka bir iş yapmak isterdim mesela öğretmenlik öğretmene sorsan oda bıkmıştırben işimi severek yapmıyomm
bıktım bu muhasebe işindennnama 15 yıldır yapıyommm
ben pazarlamacı olmak istiyommm
şehir şehir gezmek istiyommm
amin cnmne güzel cnm allah herkesi senin gibi insanlarla karşılaştırsın
evet canım evde yapıcam, dışarıyı bütçem elvermiyor maalesef, şimdiye kadar kreşte, okulda vs kutladık ama bu yıl evde arkadaşlarıyla istedi, bu sene dörde gidiyor okul bitiyor ondan benim bu halimi buldu maalesefcanım geçmiş olsun çok zor gerçekten aman dikkat et sağlığından önemli değil iş güç boşver olduğu kadar
senin oğlan kaç yaşındaydı evde yapacaksın anladığım kadarıyla tabiki sana zor olur canım kalabalık olursa
bende bu sene anasınıfında yapacağım benimkinin d.günüde aysonu
evdede çekirdek aile kutlama taraftarıyım
3 yıl üstüste evde kutladım büyük küçük çok kalabalık zor oluyor yoruldum artık
sanada iyi tatillerKızlar
iyi tatiller
iyi akşamlar
bol kaçamaksız hafta sonu geçirmeniz dileği ileee
evet canım evde yapıcam, dışarıyı bütçem elvermiyor maalesef, şimdiye kadar kreşte, okulda vs kutladık ama bu yıl evde arkadaşlarıyla istedi, bu sene dörde gidiyor okul bitiyor ondan benim bu halimi buldu maalesef
bu yıl hastayım, ağrım çok oğllum seneye yapalım dedim seneye herkes dağılacak başka başka okullara gidecek dedi, lütfen bu yıl olsun anne dedi. Kıyamadım ben de, geçen hafta hazırlık yapmıştım o hastalandı ertelemek zorunda kaldık. napalım, sadece oğlanlar olur zaten o yüzden sorun olmaz heralde, olduğu kadar, olmadığı kader :)
ben gider, temizlik beni bekler
evet canım evde yapıcam, dışarıyı bütçem elvermiyor maalesef, şimdiye kadar kreşte, okulda vs kutladık ama bu yıl evde arkadaşlarıyla istedi, bu sene dörde gidiyor okul bitiyor ondan benim bu halimi buldu maalesef
bu yıl hastayım, ağrım çok oğllum seneye yapalım dedim seneye herkes dağılacak başka başka okullara gidecek dedi, lütfen bu yıl olsun anne dedi. Kıyamadım ben de, geçen hafta hazırlık yapmıştım o hastalandı ertelemek zorunda kaldık. napalım, sadece oğlanlar olur zaten o yüzden sorun olmaz heralde, olduğu kadar, olmadığı kader :)
ben gider, temizlik beni bekler
Kızlar
iyi tatiller
iyi akşamlar
bol kaçamaksız hafta sonu geçirmeniz dileği ileee
evet vefacım ona dikkat ediyorum zaten.şöyle ki ben doğumdan çıktığımda 75 idim.3-4 kilo ödem idi onu kısa sürede attım.sonrası ise dikkat etmediğim için yine 1-2 kilo aldım. şuan sadece abur cubur tatlı hamur işi yememeye çalışıyorum.eğer yeseydim75 in üzerine çıkmıştım.bünyem çok müsait dikkat ettiğim için şuan 68 lerde dolaşıyorum yoksa 80 ler uzaktadeğildi benim için.o zaman bol yeşillik bol su içmeni tavsiye ederim
ayrıca kuruyemiş kuru üzümü sütlü tatlılar tercihin olsun canımm
sen güzel gıdalar yeki, annesi bebişde faydalansın
aynen yasemin bendede hareketsizlik inanılmaz şişlik yapıyor.yürüyünce rahatlıyorumsende gece çoşuyon maşallah
ben hafta bir tartılıyorumm
yarın itibariyle yürüşe başlıyorum
çünkü elim ayağım şişmeye başaldı oturmaktannn
benkim höşmerim yemişşş
kim tulumbaa yemişş
canım bende uzun bi süre 68 kiloda kalmıştım 80 ile doğuma gitmiştim şimdi 62 kilodayım artık 5 li rakamları görmek istiyorum eski günlerdeki gibievet vefacım ona dikkat ediyorum zaten.şöyle ki ben doğumdan çıktığımda 75 idim.3-4 kilo ödem idi onu kısa sürede attım.sonrası ise dikkat etmediğim için yine 1-2 kilo aldım. şuan sadece abur cubur tatlı hamur işi yememeye çalışıyorum.eğer yeseydim75 in üzerine çıkmıştım.bünyem çok müsait dikkat ettiğim için şuan 68 lerde dolaşıyorum yoksa 80 ler uzaktadeğildi benim için.
kim höşmerim yemişşş
kim tulumbaa yemişş
cnm sende biraz kendinden bahset bizde seni tanıyalımmerhaba şimdiden iyi haftasonları dilerim.
güzel muhabbet etmişsiniz bende iyice tanımış oldum sizleri iyi oldu.
Sabahki tostan sonta nescafe ve biraz kuruyemiş yedim.Ama akşama ne yiyeceğimi bilmiyorum.yanlızım yemekte.Kahvaltılık birşeyler yerim belki.
cnm sende biraz kendinden bahset bizde seni tanıyalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?