Karar Verdim, Zayıf Olacam :)

sağol canım inş

Selam kızlar iyi hafta sonları dilemek için biraz geç kaldım sanırım pazartesi sendromu başladı bile.
Doğum günü telaşım bitti gitti çok şükür
Maşallah sakinmis de burasi zorlamadim okurken hafta sonları iyi oluyor burasi

e tabi bana sorsan bende başka bir iş yapmak isterdim mesela öğretmenlik öğretmene sorsan oda bıkmıştır
yani sonu yok
Evet yaa herkes halinden memnunsuz, ben de öğretmen olmak isterim mesela, konuştuğum öğretmenler de memur olmak istiyor
Oglusunda hakli ama :)
Kolay gelsin canim.
Fazla yorma kendini
Yoruldum canım aslında baya ama geldi gitti çok şükür
240 tl mi yok artık
valla bütçe olsaydı düşünebilirdim belki oyunevleri yada kafe ama olmadı. Bu doğum günü bana 100 tl civarı ml oldu
55 tl pasta 15 kişilik futbol figürlü
10 tl ekler pasta
5 tl meyve suyu
15 tl süs
diğer ikramlar da 30 tl falan olsa ( patatesli ve peynirli iki börek kısır sultan lokumu, sarma ve kurabiye ) 120 tl en fazla, senin sorduğun pastanın yarı fiyati

Selam cnm yaş tarifine bayıldım, yakınmis yaslarimiz ben de 18,5 diyorum, geceleri saymıyorum

Canim tekrar nice mutlu saglikli yillara.

Gayet güzel hazirlik yapmışsın.
Oglusunda memnun olmustur.
Seninde butun yorgunlugun gecmistir

Bu gun ayran asinin 2. Günü
Bu gun fazla zorlanmadim, hemde sabah 10 dan aksam 16 ya kadar ev isi ve yemek tatli vs. Yaptim. Yaptiklarimin tadina bile bakmadim.
Bakalim yarin istediğim bir rakam gorebilecek miyim.

teşekkür ederim canım, o da çok memnun oldu, yorgunluk falan kalmadı :)
ayrıca seni çok tebrik ederim , yapıp ta tadına bakmamayı ben pek başaramadım

günaydın arkadaşlar, ctesi ve pazar ayran aşı işe yaradı gibi, bakalım kilomu koruyabilirsem tabi :)

teşekkür ederim canım, o da çok memnun oldu, yorgunluk falan kalmadı :)
ayrıca seni çok tebrik ederim , yapıp ta tadına bakmamayı ben pek başaramadım

aman ne iyi oldu doğum günü yapman, yapmasaydın hep içinde kalacaktı, şimdi rahtlamışsındır, belin ağrımıştır ama geçer inşallah..

bende bazen yaptıklarımın tadina bakmıyorum, ama her zaman değil :)

günaydın arkadaşlar

kendimle gurur duyuyorum 2 ayda verdiğim kiloyu 2 günde tekrar aldımm ben bir silindirimm küp huriye az kalırr

Günaydın arkadaşlar,

günaydın arkadaşlar

kendimle gurur duyuyorum 2 ayda verdiğim kiloyu 2 günde tekrar aldımm ben bir silindirimm küp huriye az kalırr

Canım bende sendenim bu hafta sonu dibine dibine vurdum el insaf insan her öğünde hamur işi yer mi, korkudan tartılamadım...

canım benim oğlanda okulda yapmak istemiyor

bende zorlamıyorum artık evde yapmaya karar verdik

eşimde diyor nasıl olsa biraz aklı başı ersin kendi ister büyüyünce arkadaşlarıyla diye

ikram olayını abartmayı düşünmüyorum o anlık psikolojimle hazırlarım sanırım

bende 15-20 kişilik şimşek arabalı pasta siparişi verdim 60 tl ye

günaydın kızlar çok tempolu bir haftasonu geçirdim yoğundu

çok büyük kaçamaklarım olmadı dümki yediğim 2 ekler dışında

çarşambaya kadar dişimi sıkarsam sanırım kilo vericem bu hafta

bide geçen hafta almışlığım vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…