Karar Verdim, Zayıf Olacam :)

herkese günaydın bugün regl 2.günü ve kendimi hâlâ kötü hissediyorum dün acayip çok yedim bugün akşam da günümüz var arkadaşlar arasında muhtemelen akşamda yerim benim durumlar vahim

BENDE NEDENSE BİR YEME İSTEĞİ VAR ALLAH SONUMU HAYIR ETSİNNNNN

sen iradelisin canım , çabuk toparlarsın

selam çıtırlar, nasılsınız bakalım
sarayca yaptın mı lokumu

unuttum ya, haftasonu yapayım artık, hindistan cevizi vs. aldım malzemelerim tam

herkese günaydın bugün regl 2.günü ve kendimi hâlâ kötü hissediyorum dün acayip çok yedim bugün akşam da günümüz var arkadaşlar arasında muhtemelen akşamda yerim benim durumlar vahim

bu gün olay fena olmuş , salatalardan doyana kadar yersin diğer unlulardan uzak durmanı tavsiye ederim

selam çıtırlar, nasılsınız bakalım
sarayca yaptın mı lokumu

biri lokum mu dedi ne lokumuuuuu

sen yine spor yapıp kurtarıyon

öğlen gene kadın budu var vefa vfeci korkutmuş ben, yemeye gitmiycem, aslında çok tokum öğlen yemesem de olur

öğlen gene kadın budu var vefa vfeci korkutmuş ben, yemeye gitmiycem, aslında çok tokum öğlen yemesem de olur

bizde ne var sormaya korkuyorum yaa

zaten yemeye potansiyelim

sabah burada 25 kişilik kahvaltı vardı

katmerler börekler simitler kızartmalar omletler

ben bir parça katmer aldım ara ögün yapıcam onuda

bizde kadın budu yokmuş, ahçı yapmam demiş, sulu köfte yapmış belki giderim yemeğe :)
bizde ne var sormaya korkuyorum yaa

zaten yemeye potansiyelim

sabah burada 25 kişilik kahvaltı vardı

katmerler börekler simitler kızartmalar omletler

ben bir parça katmer aldım ara ögün yapıcam onuda

offf, insanın içi gider yaa

sordumm
yayla çorbası
ıspanak yemeği
börek
yoğurt varmışş

güzelmişş

Selam kızlar

Öğlen bizde de

tavuk sote
erişte kavurma
çorba
salata

güzel bir menü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…