Karar Verdim, Zayıf Olacam :)

ay uygun bir resim bulayım dedim bulamadım , önden kocaman bir göbekle çekinirim artık

ha yani ben böyle iyiyim diyosun öyle mi?

ŞİMDİLİK İYİ AMA BU TEMPO İLE GİDERSEM SONU İYİ DEĞİL EVİN İŞLERİ BİTMEK ÜZERE HEMEN YÜRÜŞE BAŞLANACAK PAZAR GÜNÜ BAŞLARIM KANIMCA HAREKETLERİMİ ARTIRCAMM ÖNCELİKLE

yaseminnn sen diyeti bırakma diye söylüyorumm

acı ama gerçekler arkadaşımm yılmak yokkk

SORMA CNM BENİMMMM

YEMEK YEDİM HALA ARANIYOM NE YESEM NE İÇSEMMM DİYEEE

banada oluyor bazennn

aynen canım sen korusan yeterli olur, boy ve kilon orantılı, bunu da bol hareketle başarabilirsin :)

benimde motivasyon yerlerde bir türlü toparlanamıyorum benim sorunum basen basenlerim çok geniş 55 kilo bile olsam ben burdayım diyecekler biliyorum
ama şimdilik ilk hedef 60

benimde motivasyon yerlerde bir türlü toparlanamıyorum benim sorunum basen basenlerim çok geniş 55 kilo bile olsam ben burdayım diyecekler biliyorum
ama şimdilik ilk hedef 60

rolla neler duyuyorum senden, hiç beklemezdim, çok iyi gidiyosun canım ya.. ha gayret az kaldı yaza,

ben çıkıyorum iyi akşamlar :)

akşama
1 parça somon
pırasa
salata
bol sebzeli mercimek çorbası yemeyi düşünüyorum, belki çorbayı yemem belli de olmaz :)

rolla neler duyuyorum senden, hiç beklemezdim, çok iyi gidiyosun canım ya.. ha gayret az kaldı yaza,
cnm pes etmedim ama çok zorlanıyorum artık 83 kilodan geldim buralara iki sene oldu uğraşıp duruyorum hele son bir senedir yerimde sayıyorum sizinle diyet yaparken biraz kıpırdardı kilom yarından itibaren bomba gibi geliyorum şu akşamki günü atlatıyım

al benden de o kadarr

bir türlü kendimi toparlayamıyorumm

bahar gelinceeee motivasyonda düştü resmeeennnn

aslında yemek yemeyi seven biri değilim fakat beynim sürekli ne yesem diye komut veriyorrr

al benden de o kadarr

bir türlü kendimi toparlayamıyorumm

bahar gelinceeee motivasyonda düştü resmeeennnn

aslında yemek yemeyi seven biri değilim fakat beynim sürekli ne yesem diye komut veriyorrr
bendede durum aynı karnım aç değil beynim aç bunun farkındayım

merhaba arkadaşlar
yazdıklarınzı henüz okuyamadım yeni geçtim bilgisayarın başına dışarıdaydım. Saat 11,30 gibi tost yedim dışarıda şimdide çaydan başka birşey istemiyor canım.dün sebzeleri doldurdum pazarda yine alıp atmam inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…