Eğer yemeyeceksem yapmam o kızartmayı vefaaaa haftasonu yapsaydın kız keşke gündüz olunca sende yerdin yazık sana ayol
Alllaaaaah herkesi sardı beyaz tişört motivasyonu
herkesten resim istiyorum beyaz beyaz tişörtlerle göbüş resimleri
BUGUN GİYDİM Kİİİİİ
ha yani ben böyle iyiyim diyosun öyle mi?
yaseminnn sen diyeti bırakma diye söylüyorumm
acı ama gerçekler arkadaşımm yılmak yokkk
ŞİMDİLİK İYİ AMA BU TEMPO İLE GİDERSEM SONU İYİ DEĞİL EVİN İŞLERİ BİTMEK ÜZERE HEMEN YÜRÜŞE BAŞLANACAK PAZAR GÜNÜ BAŞLARIM KANIMCA HAREKETLERİMİ ARTIRCAMM ÖNCELİKLE
SORMA CNM BENİMMMM
YEMEK YEDİM HALA ARANIYOM NE YESEM NE İÇSEMMM DİYEEE
ŞİMDİLİK İYİ AMA BU TEMPO İLE GİDERSEM SONU İYİ DEĞİL EVİN İŞLERİ BİTMEK ÜZERE HEMEN YÜRÜŞE BAŞLANACAK PAZAR GÜNÜ BAŞLARIM KANIMCA HAREKETLERİMİ ARTIRCAMM ÖNCELİKLE
SORMA CNM BENİMMMM
YEMEK YEDİM HALA ARANIYOM NE YESEM NE İÇSEMMM DİYEEE
aynen canım sen korusan yeterli olur, boy ve kilon orantılı, bunu da bol hareketle başarabilirsin :)
evde tadilat vardı bitti sayılır biter bitmez normal hayata dönecem inş.
aman iyi, bu arada havalarda düzeliyor, bol bol yürüyüş iyi gelir :)
burası çok güzel mis gibi
bahar geldi resmen
millet kısa kollu giymeye başladılar
kesin denize bile giriyorlardırrrr
burası ısınmadı gitti,
benimde motivasyon yerlerde bir türlü toparlanamıyorum benim sorunum basen basenlerim çok geniş 55 kilo bile olsam ben burdayım diyecekler biliyorum
ama şimdilik ilk hedef 60
cnm pes etmedim ama çok zorlanıyorum artık 83 kilodan geldim buralara iki sene oldu uğraşıp duruyorum hele son bir senedir yerimde sayıyorum sizinle diyet yaparken biraz kıpırdardı kilom yarından itibaren bomba gibi geliyorum şu akşamki günü atlatıyımrolla neler duyuyorum senden, hiç beklemezdim, çok iyi gidiyosun canım ya.. ha gayret az kaldı yaza,
cnm pes etmedim ama çok zorlanıyorum artık 83 kilodan geldim buralara iki sene oldu uğraşıp duruyorum hele son bir senedir yerimde sayıyorum sizinle diyet yaparken biraz kıpırdardı kilom yarından itibaren bomba gibi geliyorum şu akşamki günü atlatıyım
bendede durum aynı karnım aç değil beynim aç bunun farkındayımal benden de o kadarr
bir türlü kendimi toparlayamıyorumm
bahar gelinceeee motivasyonda düştü resmeeennnn
aslında yemek yemeyi seven biri değilim fakat beynim sürekli ne yesem diye komut veriyorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?