merhaba arkadaşlar
yazdıklarınzı henüz okuyamadım yeni geçtim bilgisayarın başına dışarıdaydım. Saat 11,30 gibi tost yedim dışarıda şimdide çaydan başka birşey istemiyor canım.dün sebzeleri doldurdum pazarda yine alıp atmam inş.
al benden de o kadarr
bir türlü kendimi toparlayamıyorumm
bahar gelinceeee motivasyonda düştü resmeeennnn
aslında yemek yemeyi seven biri değilim fakat beynim sürekli ne yesem diye komut veriyorrr
Canım hoş geldin bu arada hani 11 nisanda buluşuyorduk biz
canım ben size bağlıyım yarın diyin yarın buluşurum.Serap ın taşınma olayı girdi araya kaldı bendede android telefon yok emanet telefonla idare ediyorum.servisten gelmedi telefonum.ama buluşacaksanız haber verin ben özelden bu emanet hattın numarasını veririm haberleşiriz.Havalarda çok güzel gidiyor.
tamam konuşalım serapa bağlıyız hatunun matinesi filan yoksa yani bilemedim
çok yoğun hatun Serap bugün yine misafiri gelecekti siz ayarlayın ben uyarım size
sabah kahvaltı
fikssss domates salatalık
5-6 zeytin 2 dilim ekmek
bir parça peynir
günaydın canım, nasıl oldun bu gün :)Günaydın hayırlı cumalarınız olsun
herkese günaydın kızlar.. güzel bir cuma günü olsungünaydın kızlar bugün daha iyiyim dün akşam günde baya bi yedim sporada gidemedim ama olsun pişman olmak yok
bugün yeni bir gün tam gaz devam
sabah kahvalti
iki dilim ekmek arası beyaz peynirli tost
domates maydanoz şekersiz çay
günaydın kızlar bugün daha iyiyim dün akşam günde baya bi yedim sporada gidemedim ama olsun pişman olmak yok
bugün yeni bir gün tam gaz devam
sabah kahvalti
iki dilim ekmek arası beyaz peynirli tost
domates maydanoz şekersiz çay
herkese günaydın kızlar.. güzel bir cuma günü olsunRollacım bendensin,dün akşam ve bu sabah ki menülerimiz ve düşüncelerimiz aynı
günaydın canım, nasıl oldun bu gün :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?