akşamı hafif geçirebiliyosan sabah sıkı kahvaltı sorun değil bence canımmgünaydın kızlar haftasonu yorucu ve yoğun geçti az yemeye çalıştım bugün hepimiz iyi geçer inşallah
sabah
iki dilim ekmek
bir küçük yumurta
biraz peynir
domates salatalık maydanoz dereotu
1tk bal 1 tk kaymak
evet kahvaltı biraz fazla oldu ama güzeldi
birde artık eskisi kadar çok yemiyorum
bu bişeydir
dengelemeye çalışıyorumakşamı hafif geçirebiliyosan sabah sıkı kahvaltı sorun değil bence canımm
dengelemeye çalışıyorum
günaydın tatlımm
artık öyle yapacak bişey yok,,
nasıl geçti h.sonun
düşe kalka parkuru tamamlarız bizzctesi kötüydü, pazar ayran aşı çorbası yaptım, ama akşam tatlı yedim, regliyim canım çok istedi, bu gün yeniden devam
günaydınnnngünaydın arkadaşlar
sabah kalktığımda pes etmiş durumdaydımm bu işi beceremiyorum bırakmalıyım dedim
tartıya çıktığımda gördüğüm eksiyle hayata pardon rejime yeniden tutundum
günaydın arkadaşlar
sabah kalktığımda pes etmiş durumdaydımm bu işi beceremiyorum bırakmalıyım dedim
tartıya çıktığımda gördüğüm eksiyle hayata pardon rejime yeniden tutundum
bugün giydiğim pantolan bol geliyorrr ayyy bile bile giydimmm nasıl bir mutluyum belimden düştü düşecekkk
benimde öyle canımm bidaha çıkartmadım gerii h.sonu pantolonlarımı terziden geçirsemmi diye düşünüyorummmbugün giydiğim pantolan bol geliyorrr ayyy bile bile giydimmm nasıl bir mutluyum belimden düştü düşecekkk
haftasonu yoğun geçti misafirlerim vardı onlara ıspanaklı börek ağlayan pasta yaptım ve tabiki bende yedim o kadar çok kosturmuşumki sabah tartıda artı görmedim ama ekside yok burdada hava kapalı ve yağmurluo zaman sıkıntı yok canımmm
senin nasıldı h.sonun
burada hava kapalı resmen uyukluyorumm
kızlar ctesi bi elbise aldım 40 beden, denemeden aldım, dar gelirse kilo veririm diye, azıcık dar geldi ve hedefim o elbiseyi rahatça giyebilmek :) ...sanırım 2-3 kg sonra rahat olur
haftasonu yoğun geçti misafirlerim vardı onlara ıspanaklı börek ağlayan pasta yaptım ve tabiki bende yedim o kadar çok kosturmuşumki sabah tartıda artı görmedim ama ekside yok burdada hava kapalı ve yağmurlu
bende m beden bluz ve pijama aldımm süper bişey L bedenden kurtuldum yaaa
haftasonu yoğun geçti misafirlerim vardı onlara ıspanaklı börek ağlayan pasta yaptım ve tabiki bende yedim o kadar çok kosturmuşumki sabah tartıda artı görmedim ama ekside yok burdada hava kapalı ve yağmurlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?