Karar Verdim, Zayıf Olacam :)

akşamı hafif geçirebiliyosan sabah sıkı kahvaltı sorun değil bence canımm

günaydın arkadaşlar

sabah kalktığımda pes etmiş durumdaydımm bu işi beceremiyorum bırakmalıyım dedim
tartıya çıktığımda gördüğüm eksiyle hayata pardon rejime yeniden tutundum

ctesi kötüydü, pazar ayran aşı çorbası yaptım, ama akşam tatlı yedim, regliyim canım çok istedi, bu gün yeniden devam
düşe kalka parkuru tamamlarız bizz

benimde cumartesi iyiydi pazar günü aklının alamayacağı kadar coştum ama hareketim çoktu

+larda değilim çok şükür

kızlar ctesi bi elbise aldım 40 beden, denemeden aldım, dar gelirse kilo veririm diye, azıcık dar geldi ve hedefim o elbiseyi rahatça giyebilmek :) ...sanırım 2-3 kg sonra rahat olur

o zaman sıkıntı yok canımmm

senin nasıldı h.sonun

burada hava kapalı resmen uyukluyorumm
haftasonu yoğun geçti misafirlerim vardı onlara ıspanaklı börek ağlayan pasta yaptım ve tabiki bende yedim o kadar çok kosturmuşumki sabah tartıda artı görmedim ama ekside yok burdada hava kapalı ve yağmurlu

kızlar ctesi bi elbise aldım 40 beden, denemeden aldım, dar gelirse kilo veririm diye, azıcık dar geldi ve hedefim o elbiseyi rahatça giyebilmek :) ...sanırım 2-3 kg sonra rahat olur

bende m beden bluz ve pijama aldımm süper bişey L bedenden kurtuldum yaaa

biz hareketsizliğe kilo veremiyoruz birazda

süpersin canımmm

benim artı ama reglidendir diyorum, kaçırdım ama o kadar çok yemedim

kızlar zayıflayınca bütün bol gelenlerimi dağıtacağım ve dar kıyafetler alacağım böylece tekrar kilo alırsam giyerim diyeceğim kıyafet olmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…