kızlar zayıflayınca bütün bol gelenlerimi dağıtacağım ve dar kıyafetler alacağım böylece tekrar kilo alırsam giyerim diyeceğim kıyafet olmayacak
ben xl bedeni hamileyken giydim sonra L beden üzerime yapışmış kalmıştıooo çok iyi
üst beden benim hala XL, off ya ben ne kadar kiloluymuşum, bir kez daha anladım...
benimde öyle canımm bidaha çıkartmadım gerii h.sonu pantolonlarımı terziden geçirsemmi diye düşünüyorummm
acaba erken mii
kızlar zayıflayınca bütün bol gelenlerimi dağıtacağım ve dar kıyafetler alacağım böylece tekrar kilo alırsam giyerim diyeceğim kıyafet olmayacak
ben xl bedeni hamileyken giydim sonra L beden üzerime yapışmış kalmıştı
insanın hareketi bile değişiyor kiloyla yaa
kilo aldıkça bol kıyafetler var nasıl olsa giyiyorum anlamıyorum bile kilo aldığımı. dar olursa 1-2 kiloda beni sıkıştırır ve dikkat ederim
kızlar sulu köfte ne kadar yemeliyim
canım bir kase 257 kalori diyor bir kaşık 26 kalorikızlar sulu köfte ne kadar yemeliyim
yasemin nerede kızlar ???
merhaba bayanlar,
haftasonu çok kötü geçti misafir vardı.Tatlı bile yedim.hem yiyorum hemde sonradan pişman oluyorum.
bugün b-fit te uğrayacağım.pilates için aletler getirmişler ücretsiz yazıyordu.Rolla b-fit e gidiyordu sanırım
bu sabahta kaşar ekmek yedim öğlen çıkıp sebze yerim
merhaba canım hafta sonu benimde pek parlak değildi, kaldığımız yerden devam ediyoruz :)
bende merak ettim, yaseminde yok, mahzende yok ?
yasemin nerede kızlar ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?