günaydın canım akşam geç saate kaldımı yeme işi sıkıntı oluyor malesefgünaydın kızlar iyi bir gün olması dileğiyle
beni bu regl maffetti neyse bugün artık regl etkisi geçti gayet enerjik bir şekilde devam dün akşam yine yemeği geç yedik 20.30 civarında ve artık bi karar aldım akşam yemek yemicem yoğurt meyve yada sadece çorba gibi hafif şeylerle geçiştiricem
sabah
2 dilim tam bugday ekmeği ile kaşarlı tost
1 zeytin domates salatalık şekersiz çay
günaydın arkadaşlar
birlikte spora başladığım bayan (54 yaşında)10 kilo vermişş nerelere gidemm bennn nerelere vuramm kafamıııı
günaydın kızlar iyi bir gün olması dileğiyle
beni bu regl maffetti neyse bugün artık regl etkisi geçti gayet enerjik bir şekilde devam dün akşam yine yemeği geç yedik 20.30 civarında ve artık bi karar aldım akşam yemek yemicem yoğurt meyve yada sadece çorba gibi hafif şeylerle geçiştiricem
sabah
2 dilim tam bugday ekmeği ile kaşarlı tost
1 zeytin domates salatalık şekersiz çay
günaydın arkadaşlar
birlikte spora başladığım bayan (54 yaşında)10 kilo vermişş nerelere gidemm bennn nerelere vuramm kafamıııı
dün o moralle eve geldim spordan. kızıma anlatıyordum 10 kilo vermiş diye
kızım demesin mi ---geçen annennem dediki biz yemiyoruz o bi tabak yemeği yedi ondan sonrada az yiyorum ama veremiyorummm sakın annene deme moali bozulur diye
ağlama krizine girdim
günaydın kızlar akşam
tavuk ızgara 3çöp şiş yemişimdir
birdilim ekmek salata
bugün kahvaltı için simit aldım
umarım yarısını yerim
domates peynir zeytin
ben eksileri gördüm çok şükür canımha bu arada haziran 15 e kadar bu kiloları versem iyi olur, ipin ucunu biraz daha sıkmaya karar verdim, ( bu nasıl bir cümle olmuş böyle)
haziran 15 hedefim 59
günaydın yaseminim nasılsınGünaydın kızlarrrrrrr
kriztanemm TEYZE maşaşalh azmli hatunmuşşş
sarayca boşver yavaş yavaş sindire sindire gitsin kilocuklar
rolla bomba gibisinnn
vefaaa hadi sende iyisin cnm
Günaydın kızlar,
Kabızlık problemi yaşıyorum ciddi bir şekilde
Şiştim resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?