- 4 Haziran 2011
- 28.138
- 69.422
- 598
haftaya tartılcam canım, bildiririm. Aylık raporlama süper fikir, ben sadece aylık bildirimlere katılırım sanım :)
Bu hafta sıkı tutalim 1. Olmaya adayim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haftaya tartılcam canım, bildiririm. Aylık raporlama süper fikir, ben sadece aylık bildirimlere katılırım sanım :)
bende başlıcam bu spora
önceleri çok yapmıştım belim ve bacaklarım müthiş incelmiştiii
nasıl olsa yürüş yapamıyorum bari buna bir bahane bulmayayımmmm
krizantem3
LaMeKaN369
Rolla hepinizi tebrik ederim arkadaşlar.çok güzel kilolar vermişsiniz özellikle aylık bazda bakınca.Haftaya çok güzel olacak Toplu verilen kiloları görünce daha güzel oluyor.
bu videosunu gün aşırı yapmayı düşünüyorum, bu aralar diyete ve spora fazlaca asılmam lazım, bir amacım var çünkü![]()
Vaktin olursa mutlaka yap. Sekillendiriyor ve inceltiyor
Günaydın canım tabiki paylasabilirsin. Jillianin ilk serisini yapanlar için çok güzel bir video.canım çok güzel bir videoymuş busenden görüp izninle spor topiginde paylaşıyorum
![]()
Günaydın
Herkesin 23 nisan ulusal egemenlik çocuk bayramı kutlu olsun
Bir dua gönderiyorum hepinize sağlık, mutluluk, huzur olsun. Sevdikleriniz yanınızda, dünyanız barış dolu olsun. Allah"ın selamı üzerinize olsun. Regaip Kandiliniz Mübarek Olsun!
Günaydın canim seninde kandilin mübarek olsun.
Çocuk Bayramı'nda kutlu olsun. Burada hava soğuk ama babaannesi kizimi götürdü bayram yerine :)
Yürüyüşe baslamana sevindim. Detoks yap bencede gelen kilolar geldiği gibi gitsin.
Dünkü jilliandan sonra her yerimde tatlı bir agri var ama tatli![]()
Sabah
Melemen
Uno grisini
Peynir
Domates
Sabah kalkinca limonlu ilik su![]()
merhaba canım, sende güzel kilo vereceksin, inanıyorum![]()
sana da maşallah canımMahzen maşallah canım. Senin sayende bende hareketlerimi artirdim
Ogle
2 kofte
Yoğurt