• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karar Verdim, Zayıf Olacam :)

öğle
yayla çorba
semizotu yemeği
peynirli erişte
bi bardak kola
kola olmadı ama ödül olsun
son bir aydır doğum günleri kaçmaklar
günler derken yinede 3kilo verdim
onun için kendimi fazla sıkmıcam

herkese selamlar çıtır kızlar :KK68::KK68::KK68: Nasılsınız bakalım, verilmiş mi kilolar?
7 otlu çay içtim ardından:KK50:
50 dk jillian nmtz yaptım:KK49:
iyi geceler :KK68:
sarayca süpersin canım :KK9::KK9:

Günaydın kızlar,

Bu sabah tartıda 51.8 gördüm yine...

Geçene hafta cuma günü 51,0 cumartesi ise 50,8 di kilom aslında...

Kabızlık halen devam ediyor, ve karın ağrılarım dolayısıyla,

Bu hafat da böyle olsun bakalım :KK70:
tartıda dalgalanma en büyük sorunumuz maalesef canım, haftaya iyi olur inş.

günaydın arkadaşlar, ilk bildirim benden olsun pek iç açıcı değil ama :KK43: hala ödem diyorum :KK45:

geçen hafta 66.3 kg
bu hafta 66.2 kg
fark 0,1 kg
yüzde 0,15

haftaya hedefim 64.9 :KK62: olmalıııı:KK47::KK47:
100 gr da iyi sonuç canım tebrikler:KK9:

Günaydın kızlar bende kilo pek iç açı değil

pazar gün 65,50 kg iken

bugün 67,50kg olmuşum

ama vucudumda inanılmaz bir ödem elim ayağım yüzüm şiş

çünkü bu hafta doğru dürüst su içmedim

hareketlerim tamamen kısıtladım

boş kaldıkça yatıyom biri beni kendime getirsinnnn
sağlık olsun canım, haftaya iyi verirsin

kızlar benim haziran 15 te annem gelecek İnşallah, ve ben o zamana kadar 59 olmak istiyorum, bu mayıs ayında sıkı tutacağım, sizde şahidimsiniz :KK19:
hadi hayırlısı canım, ne zaman görüşmüştünüz en son, şok olacak seni görünce:KK73:
evet cnm bugun de orucumun

yarın normal beslenmeye dönecem inş...
allah kabul etsin canım, regl olmasaydım ben de karşılayacaktım 3 ayları, bitince tutarım belki:confused:
bu arada sahur yaptınsa sabah artı çıkman çok doğal, iftara doğru tartılmanı öneriririm canım

günaydın arkadaşlar

vefa tartın bozuk deyince komşuda tartıldım 65,9 geldim
evde 67 çıktım
oo süper canım tebrikler, komşuda tartılmak iyiymiş:rolleyes:benim komşunun tartısı var mı acaba:rolleyes::rolleyes:

yasemin ben öğlenleri yürüyeceğim 1 saat sende akşamları başla beraber yürüyelim ne dersin? adım sayarın var mı? kaç adım attığımızı yazarız :KK19:
adımsayar takıyorum ben hemen hergün, iyi oluyor, sana katılabilirim canım..
kızlar ben çok kötürümm iki gündür sırt ağrılarım var

sanki sırtıma kar yağıyor gibi buz soğuk ısınmıyor

akşam kaynar su ile masaj yaptım kas gevşetici içtim biraz faydası var ama hala aynıyımmm:KK61::KK61::KK61::KK61:

çok canım yanıyorrr
çok geçmiş olsun canım, nedendir acaba, nasıl başladığını biliyor musun, ne bileyim ters hareket, soğukta kalma falan gibi, ama hava çok soğuk ondan olabilir. Sıcak su koy, ağrı kesici, kas gevşetici al bari.
bilemedimm kızlar eşimde pc bşında hareketsiz oturmaktan olabiilir yada soğuk vurmuş üşütmüşsündür diyo

acile gitsem bi iğne yapıp geçecekler malesef

yarına düzelmezsem cuma günü gideyim olmasa doktora
bence düzelir canım inşallah olmadı yakı falan mı yapsan
Selam Kızlar

SARAYCA yürüş bugun yaparmıyım yapamazmıyım bilemem cnm çünkü oruçlu olunca akşam üzeri baya zor geçiyorr adım sayarım vardı evde bir yerlerde önce çok kullanırdım şimdi kullanmıyorummm ama kendimi iyi hissedersem yürürüm
zaten sabah 20 dk akşam 20 dk yürüyorummm
sen oruçsan yürümene gerek yok canım, zorlama bence..
günaydın kızlar
gecen hafta tartılmamıştım aynı kabul etmiştik
gecen hafta:67.5
bu hafta 66.6
diyetin 11. haftası bitti 75 ile başlamıştım Eki Görüntüle 1504140
tebrikler canım, süper sonuç
veren, veremeyen herkesi tebrik ederim kızlar, krizantem :KK9::KK9::KK9::KK9:
var canım o kadar değişik bir ağrı ki

sırıtımın tam ortası

buz gibi sanki ısınmıyor orası gibi elimle dokunuyırum ten sıcaklığında bişey yok

ağrı fena
canım eve gidince sıcak su koy dinlen, bir de thermo rheumon diye bi krem var, spreyi de var, onlardan sık bari, ısıtıp rahatlatıyor, bence soğuktan kas tutulması olabilir veya ters hareketten

kızlar öğleden sonra görevdeyimm sizi seviyorum
kolay gelsin canım, biz de seni seviyoz:KK53:

herkese selamlar çıtır kızlar :KK68::KK68::KK68: Nasılsınız bakalım, verilmiş mi kilolar?

hadi hayırlısı canım, ne zaman görüşmüştünüz en son, şok olacak seni görünce:KK73:

allah kabul etsin canım, regl olmasaydım ben de karşılayacaktım 3 ayları, bitince tutarım belki:confused:
bu arada sahur yaptınsa sabah artı çıkman çok doğal, iftara doğru tartılmanı öneriririm canım

oo süper canım tebrikler, komşuda tartılmak iyiymiş:rolleyes:benim komşunun tartısı var mı acaba:rolleyes::rolleyes:

çok geçmiş olsun canım, nedendir acaba, nasıl başladığını biliyor musun, ne bileyim ters hareket, soğukta kalma falan gibi, ama hava çok soğuk ondan olabilir. Sıcak su koy, ağrı kesici, kas gevşetici al bari.

canım eve gidince sıcak su koy dinlen, bir de thermo rheumon diye bi krem var, spreyi de var, onlardan sık bari, ısıtıp rahatlatıyor, bence soğuktan kas tutulması olabilir veya ters hareketten

mahzenim annem en son 72 kg iken gördü beni :) yaz sonlarıydı yani :) en az 10 kg vereyim ki fark belli olsun :rolleyes:

ben hafta içi öğlen arası 1 saat yürüyüş yapmaya çalışıyorum, günlük yazarız bir birimize, akşamları jillianın

bu videosunu gün aşırı yapmayı düşünüyorum, bu aralar diyete ve spora fazlaca asılmam lazım, bir amacım var çünkü :rolleyes::rolleyes:

ay canım soğuktandır diye düşünüyorum ama nasıl oldu anlamıyorum bende

o kremden var evde eşim sürelim dedi ama ben kaşındırdığı yaktığı için sürmedim

oda eczaneden yakı alalım dedi onunda nasıl bişey olduğunu bilmiyorum

sıcak havlu koyacağım gece birde

hap aldım pek fayda etmedi

mahzenim annem en son 72 kg iken gördü beni :) yaz sonlarıydı yani :) en az 10 kg vereyim ki fark belli olsun :rolleyes:

ben hafta içi öğlen arası 1 saat yürüyüş yapmaya çalışıyorum, günlük yazarız bir birimize, akşamları jillianın

bu videosunu gün aşırı yapmayı düşünüyorum, bu aralar diyete ve spora fazlaca asılmam lazım, bir amacım var çünkü :rolleyes::rolleyes:

tamam canım hadi bakalım, akşamları adımlarımızı yazalım, ben de slim in 6 ya başladım dün :)

ay canım soğuktandır diye düşünüyorum ama nasıl oldu anlamıyorum bende

o kremden var evde eşim sürelim dedi ama ben kaşındırdığı yaktığı için sürmedim

oda eczaneden yakı alalım dedi onunda nasıl bişey olduğunu bilmiyorum

sıcak havlu koyacağım gece birde

hap aldım pek fayda etmedi
benim de belim ve çevresi genelde buz gibidir, beni rahatlatıyor o krem, sürdükten hemen sonra sıcak su torbası koy, çok rahatlatıyor, havlu dedin ama bana zor gelir o,ütüyle mi ısıtacaksın, hemen soğur sanki o, beni kesmez hiç, kaynar su bile yetmiyor gerçi bana da, evde yoksa alıver medikal yada eczaneden.

tamam canım hadi bakalım, akşamları adımlarımızı yazalım, ben de slim in 6 ya başladım dün :)

benim de belim ve çevresi genelde buz gibidir, beni rahatlatıyor o krem, sürdükten hemen sonra sıcak su torbası koy, çok rahatlatıyor, havlu dedin ama bana zor gelir o,ütüyle mi ısıtacaksın, hemen soğur sanki o, beni kesmez hiç, kaynar su bile yetmiyor gerçi bana da, evde yoksa alıver medikal yada eczaneden.

bu gün yürüyemedim hava yağmurluydu, yarın inşallah güzel olur hava :)
mahzen haftaya sende kilonu bildir, aylık sıralama yapıcam :KK69:

bende başlıcam bu spora

önceleri çok yapmıştım belim ve bacaklarım müthiş incelmiştiii

nasıl olsa yürüş yapamıyorum bari buna bir bahane bulmayayımmmm

Back
X