Karar Verdim, Zayıf Olacam :)

tskler kuzum bu kiloyla ara veriyorum bakalım haftaya döndüğümde kaç kilo almış olacağım

kilo almayıp, vereceksin canım, bunu biliyorum :)

bu gün şişliklerim var, malum nedenden dolayı, bu nedenle doğru bir rakam olduğunu düşünmediğimden buraya yazmıycam, 1 seferlik kilo bildirmeme hakkımı kullanmak istiyorum :) haftaya böyle olmaz inşallah..

Günaydın kızlarr

neler oluyor burada yaprak dökümü mü nedir,

niye oldu ki bu performans kaybı hayret

halbuki gayet başarılı gidiyordunuz

Ben size inat kilo bildirimi yapayım bari

sabah sabah tartıldım ve tartıda gördüğüm rakam

50,0 kg şekerler

öpüyorum hepinizi

maşallah canım süper, daha verme kız, yeter bu kadar

maşallah canım süper, daha verme kız, yeter bu kadar

Almamaya çalışıyorum aslında ama işte sanırım biraz fazla sıkıyorum olsun vücut bu kiloya alışsın biraz daha böyle gideyim bari...

Saraycam aslında biliyor musun hala çok zayıf görünmüyorum ben boy kısa olunca : D

süpersinnn canımmmmm

boy kısa değilde, spor yapmadığından sıkı değilsin bence, bi başlasan, nasıl inceleceksin gözlerine inanamayacaksın..

doğru valla eşimi birlikte gitmeye bir kandırsam yazılıcam yaza spor salonuna inşallah...

evde yapabilirsin, illaki spor salonuna gerek yok ki, sen pilates yapsan yeter sana, ama hem inceleyim hem kilo vereyim dersen jillianın 30 day shred programını öneririm. günde 25 dk ile müthiş inceleceksin

evde yapabilirsin, illaki spor salonuna gerek yok ki, sen pilates yapsan yeter sana, ama hem inceleyim hem kilo vereyim dersen jillianın 30 day shred programını öneririm. günde 25 dk ile müthiş inceleceksin

Dimi daha öncede söylemiştin sen hem zamansızlık hem tembellik sanırım benim düşmanım ama başlamam lazım bir yerlerden...

rolla gelmedi bile

haftanın 1. si lamekan tebrik ederim canım

haftanın 2. si zeliş (mezun olmasına rağmen bizden daha çok kilo verdi) tebrikler zeliş

rolla gelmedi bile

haftanın 1. si lamekan tebrik ederim canım

haftanın 2. si zeliş (mezun olmasına rağmen bizden daha çok kilo verdi) tebrikler zeliş

teşekkürler canım benimm

saraycam bu topikte sondan birinci oluyorum baktımda kilo almak isteyenler topiğinde 1. olurummm

Bence şöyle kendine bir ödül verip yeniden sahalara dönebilirsin...

saraycam bu topikte sondan birinci oluyorum baktımda kilo almak isteyenler topiğinde 1. olurummm

canım haziranda inşallah annecim gelecek ve en azından 62 olmak istiyorum,

sende kendine bir hedef koy, hedefin için daha iyi verirsin kilolarını,
ümitsiz olmayalım,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…