Karar Verdim, Zayıf Olacam :)

öyle cnm birde diyette olduğumdan beri her ay hastayım eşim diyete bağlıyordu ama sanırım haklı dengeli bir diyet uygulamıyorum

canım ben sana söylüyeceğim ama bir türlü söyleyemedim, bırak şu günübirlik diyetleri, sağlıklı beslenip, bir süre tartılmasan kilo kendiliğinden gidecek, belki ilk zaman bünyen alışmayacak ama sonrasında galip gelen kiloların değil sen olacaksın!

haklısın valla buaralar diyet psikolojisinden kurtulmak istiyorum zira cok sıkıldım.sadece dikkat etmeye çalışacağım
senin nasıl gidiyor

haklısın valla buaralar diyet psikolojisinden kurtulmak istiyorum zira cok sıkıldım.sadece dikkat etmeye çalışacağım
senin nasıl gidiyor

haftasonum iyi değildi gene, ve çok sıkıldım artık kilo verememekten... veremiyorum çünkü 4 gün dikkat 3 gün yemek yersem böyle yerimde sayarım, hep dikkatli olmam lazım, yaşam tarzı haline getirmemiz lazım diyoruz ya hep, işte öyle olması lazım ama nerdeeee...

öyle valla yasam şeklimiz böyle olmalı ama acıkcası ben ömrüm boyunca böyle olmak istemiyorum

EVDE VAKİT GEÇİRMEMEK LAZIM AMA ONU DA BEN YAPAMIYORUM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…