Karar Verdim, Zayıf Olacam :)

mahzen oturdum liste yaptım kendime :)

Diyet listem

sabah

peynir (her çeşidinden) avuç büyüklüğünde

zeytin 10 adet kadar

1 yumurta

yeşillik kafi miktarda

1 avuç çiğ kuruyemiş

öğlen

ana yemek

çorba

varsa salata

varsa bulgur pilavı

akşam

salata

yoğurt

ana yemek

akşamları pilav ve çorba yememeyi düşünüyorum

öğlenleri bulgur pilavı olursa yiyeceğim

makarna ve pirinç yemiyeceğim

salatayı akşam bol hazırlayıp, sabah kahvaltısına ayıracağım,

günde 1 adet meyve yiyebilirim,

sabah 8-8;30 arası kahvaltı

öğlen 11:40-12 arası öğlen yemeği

akşam en geç 18:00 de akşam yemeği

öğleden önce 1 lt su ve 1 bardak yeşil çay ile 5-1 arada çay(bu daha önceleri bana iyi gelmişti)

öğleden sonra 0,5 lt su ve 1 bardak yeşil çay ile 5-1 arada çay

akşamlarıda ne kadar su içersem kardır 2,5 lt olur

hafta içi öğlenleri 40 dk yürüyüş ve yapabilirsem egzersiz aletleriyle 10-15 dk egzersiz

hergün 2*15 squad

2*15 mekik

eveeet yeniden diyet listemi oluşturdum, sabah kilom tekrar yazayım 68.7 kg kolay gelsin bana :)

slm canım, listen süper, smiley koyamadım nedense sana kocaman alkışlar :)

listede ekmek yok, sabahları 2 dilim koysam mı acaba, bu sabah yedim, ekmeği tam buğday unu alıp kendim yapmayı düşünüyorum, ya da uğraşmayıp etimek mi alsam, gençken diyetlerimde hep etimek olurdu :)

listede ekmek yok, sabahları 2 dilim koysam mı acaba, bu sabah yedim, ekmeği tam buğday unu alıp kendim yapmayı düşünüyorum, ya da uğraşmayıp etimek mi alsam, gençken diyetlerimde hep etimek olurdu :)
ekmek olmazsa daha iyi sonuç alırsın canım yerine ceviz ve çiğ kuruyemiş yiyebilirsin, yumurtayı da 2 ye çıkaralım

kendimize birtakım şeyleri sınır koydukça

bizim gözümüz hep o yiyeceklerde oluyor

eğer yemezsek bir müddet sonra saldırıya geçiyoruzzzz

çünkü ekmek hiç bir zaman hayatımızdan çıkmıyor

tabi karar senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…