bende gram gram veriyorum ama olsun diyete devam
orası öyle tabi ah su dukan diyetni yapabilsem daha hızlı gidecek kilolar amaolsun canım verde gram gram gitsin, almaktan iyidir :)
kilon iyi bence almamışsın ne güzel
orası öyle tabi ah su dukan diyetni yapabilsem daha hızlı gidecek kilolar ama
günaydın cnm
kahvaltın süper
Günaydın sevgili dostum harika bir kahvaltı afiyet olsungünaydın günlüğüm ve sevgili dostlarım
evet bu gün güzel geçecek gibi :)
sabah
2 kkpeynir
4-5 zeytin
1 dilim ekmek
Günaydın sevgili dostum harika bir kahvaltı afiyet olsun
yok cnm günlük açtıktan sonra takip etmek çok önemli.onu da ben başaramıyorumartık başlamalıydım :),
seni takip edeceğim bir günlüğün var mı canım?
yok cnm günlük açtıktan sonra takip etmek çok önemli.onu da ben başaramıyorum
slm canım, listen süper, smiley koyamadım nedense sana kocaman alkışlar :)mahzen oturdum liste yaptım kendime :)
slm canım, listen süper, smiley koyamadım nedense sana kocaman alkışlar :)
ekmek olmazsa daha iyi sonuç alırsın canım yerine ceviz ve çiğ kuruyemiş yiyebilirsin, yumurtayı da 2 ye çıkaralımlistede ekmek yok, sabahları 2 dilim koysam mı acaba, bu sabah yedim, ekmeği tam buğday unu alıp kendim yapmayı düşünüyorum, ya da uğraşmayıp etimek mi alsam, gençken diyetlerimde hep etimek olurdu :)
ekmek olmazsa daha iyi sonuç alırsın canım yerine ceviz ve çiğ kuruyemiş yiyebilirsin
1-2 hafta ekmeksiz devam edeyim o zaman,
bence ekmeği çıkarma hayatından
sadece kahvaltıda tüket derim
listede ekmek yok, sabahları 2 dilim koysam mı acaba, bu sabah yedim, ekmeği tam buğday unu alıp kendim yapmayı düşünüyorum, ya da uğraşmayıp etimek mi alsam, gençken diyetlerimde hep etimek olurdu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?