merhaba cem bende bayramda çok fazla yedim ve sonuç olarak kilo aldım bende diyet moduna girmeye çalışıyorummenüm
sabah
2 poğaça
öğlen
çorba
bulgur pilavı
fırında tavuk
pek iyi olmadı ama yarına daha dikkatli olmaya çalışırım
merhaba cem bende bayramda çok fazla yedim ve sonuç olarak kilo aldım bende diyet moduna girmeye çalışıyorum
kilom bu sabah tartıldım 67.4 :-( yani yine başladığım noktadayım
doğru söylüyorsun cnm bende dün akşam yürüyüşe başladım mümkün oldukça akşamları yürüyüş yapıcamçabuk gelen çabuk gider rollacım, kısa sürede aldıklarını verirsin, bende bu gün poğaçadan dolayı,yarın tam olarak dikkat etmeye başlıycam kısmetse, bide spor yapsam çok iyi olacak
doğru söylüyorsun cnm bende dün akşam yürüyüşe başladım mümkün oldukça akşamları yürüyüş yapıcam
vakit bulursan mutlaka yürümeni tavsiye ederim... ayrıca ayça kaya diyeti sana iyi geliyordu, ona devam etmeyi düşün derim...
canım ben bu aralar ev toplama vs. derken sporuda askıya aldım, hayırlısıyla bi taşınsaydım , iyi olacaktı
cnm allah kolaylık versin taşınmak çok zorvakit bulursan mutlaka yürümeni tavsiye ederim... ayrıca ayça kaya diyeti sana iyi geliyordu, ona devam etmeyi düşün derim...
canım ben bu aralar ev toplama vs. derken sporuda askıya aldım, hayırlısıyla bi taşınsaydım , iyi olacaktı
cnm allah kolaylık versin taşınmak çok zor
evet ayça kaya diyetini çok seviyorum
ne yemek istediğini kendin ayarlıyorsun
ama adapte olması biraz zaman alıyor
evet korkun kilolar ben geliyorumbende diyete başlıyorum, başladım derken 2-3 kilo artı olarak bana geri dönüyor, psikolojik bir durum sanırım :)
canım kilolar korksun senden, bir başlasan, çok iyi vereceksin, azimlisin çünkü..
evet korkun kilolar ben geliyorum
sabah
3 dilim kadar ekmek( biraz fazla oldu bu )
peynir (ölçmedim )
2 minik yeşil zeytin
domates salatalık biber bolca
yarım yumurta
şekersiz çay
afiyet olsun cnmbirazdan öğlen yemeğine gideceğim
izmir köfte (içinde patates oluyor)
makarna (yemem zaten)
karpuz (yemem)
şehriye çorba var
yani pek iç açıcı değil , yinede 2 köfte yarım kase çorba alırım, aç kalmaktan iyidir :)
afiyet olsun cnm
dostlarım nerelerdesiniz,
canlar, hadi bayram bitti, şimdi sıra kilo vermede
mahzen77
F frenzy80
vefa84
krizantem3
LaMeKaN369
z_e_l_i_s
buralardayımmm canımmm nasılsın
iyiyim canım hamdolsun, aynen bıraktığın gibiyim, sen nasılsın, nasıl geçti bayramın, bu arada geçmiş bayramınıda kutlarım... buralara uğra arada
sağol canım seninde geçmiş bayramın mübarek olsun
eşim iş kazası geçirdi ramazanda o sıkıntılarımız vardı
çok şükür şimdi iyi dün işe başladı
bayramda bi yere gidemedik eşim istirahatte olduğu için
senin nasıl geçtii tatlım
bu arada ben o sıkıntıların içinde 58 kiloyu gördüm
şimdi 59-59,5 arasıyımm
ayyy taşınma işi Allah kolaymlık versin canım zorr bu sıcaklarda daçok geçmiş olsun canım, şimdi iyi olmasına sevindim,
bizde evdeydik bir yere gitmedik, öyle günü birlik pikniğe falan gittik
bu pazartesi memlekete gidiyoruz inşallah, evi toparlamaya başladım dün, ağustos gibi de taşınırız inşallah
ayyy taşınma işi Allah kolaymlık versin canım zorr bu sıcaklarda da
bende ağustosta gideceğim memleketimee
inşallah canım benimmmmevet gözümde büyüyor doğrusu, sadece taşınmak değil, yeni bir şehir, yeni iş yeri, yeni arkadaşlar, her şey sil baştan değişiyorve hakikaten pek kolay olduğu söylenemez..
seninde tatile az kalmış, bol bol dinlenirsin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?