• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karar Verdim, Zayıf Olacam :)

menüm
sabah
2 poğaça

öğlen
çorba
bulgur pilavı
fırında tavuk

pek iyi olmadı ama yarına daha dikkatli olmaya çalışırım
merhaba cem bende bayramda çok fazla yedim ve sonuç olarak kilo aldım bende diyet moduna girmeye çalışıyorum
kilom bu sabah tartıldım 67.4 :-( yani yine başladığım noktadayım

merhaba cem bende bayramda çok fazla yedim ve sonuç olarak kilo aldım bende diyet moduna girmeye çalışıyorum
kilom bu sabah tartıldım 67.4 :-( yani yine başladığım noktadayım

çabuk gelen çabuk gider rollacım, kısa sürede aldıklarını verirsin, bende bu gün poğaçadan dolayı,yarın tam olarak dikkat etmeye başlıycam kısmetse, bide spor yapsam çok iyi olacak

çabuk gelen çabuk gider rollacım, kısa sürede aldıklarını verirsin, bende bu gün poğaçadan dolayı,yarın tam olarak dikkat etmeye başlıycam kısmetse, bide spor yapsam çok iyi olacak
doğru söylüyorsun cnm bende dün akşam yürüyüşe başladım mümkün oldukça akşamları yürüyüş yapıcam

doğru söylüyorsun cnm bende dün akşam yürüyüşe başladım mümkün oldukça akşamları yürüyüş yapıcam

vakit bulursan mutlaka yürümeni tavsiye ederim... ayrıca ayça kaya diyeti sana iyi geliyordu, ona devam etmeyi düşün derim...
canım ben bu aralar ev toplama vs. derken sporuda askıya aldım, hayırlısıyla bi taşınsaydım , iyi olacaktı

vakit bulursan mutlaka yürümeni tavsiye ederim... ayrıca ayça kaya diyeti sana iyi geliyordu, ona devam etmeyi düşün derim...
canım ben bu aralar ev toplama vs. derken sporuda askıya aldım, hayırlısıyla bi taşınsaydım , iyi olacaktı
cnm allah kolaylık versin taşınmak çok zor
evet ayça kaya diyetini çok seviyorum
ne yemek istediğini kendin ayarlıyorsun
ama adapte olması biraz zaman alıyor

cnm allah kolaylık versin taşınmak çok zor
evet ayça kaya diyetini çok seviyorum
ne yemek istediğini kendin ayarlıyorsun
ama adapte olması biraz zaman alıyor

bende diyete başlıyorum, başladım derken 2-3 kilo artı olarak bana geri dönüyor, psikolojik bir durum sanırım :)

canım kilolar korksun senden, bir başlasan, çok iyi vereceksin, azimlisin çünkü..

günaydın günlüğüm

bu gün acı gerçekle karşılaştım 65.5 kg :(

sabah
peynir
salatalık
kepek ekmeği
500 ml su
çay (şekersiz)

bende diyete başlıyorum, başladım derken 2-3 kilo artı olarak bana geri dönüyor, psikolojik bir durum sanırım :)

canım kilolar korksun senden, bir başlasan, çok iyi vereceksin, azimlisin çünkü..
evet korkun kilolar ben geliyorum
sabah
3 dilim kadar ekmek( biraz fazla oldu bu )
peynir (ölçmedim )
2 minik yeşil zeytin
domates salatalık biber bolca
yarım yumurta
şekersiz çay

evet korkun kilolar ben geliyorum
sabah
3 dilim kadar ekmek( biraz fazla oldu bu )
peynir (ölçmedim )
2 minik yeşil zeytin
domates salatalık biber bolca
yarım yumurta
şekersiz çay

afiyet olsun rollacım gayet güzel bir başlangıç olmuş, sabah bende ekmeği kaçırdım biraz, neyse ilk günden bir şey olmaz :)

birazdan öğlen yemeğine gideceğim

izmir köfte (içinde patates oluyor)
makarna (yemem zaten)
karpuz (yemem)
şehriye çorba var

yani pek iç açıcı değil , yinede 2 köfte yarım kase çorba alırım, aç kalmaktan iyidir :)

iyiyim canım hamdolsun, aynen bıraktığın gibiyim, sen nasılsın, nasıl geçti bayramın, bu arada geçmiş bayramınıda kutlarım... buralara uğra arada:KK60:

sağol canım seninde geçmiş bayramın mübarek olsun

eşim iş kazası geçirdi ramazanda o sıkıntılarımız vardı

çok şükür şimdi iyi dün işe başladı

bayramda bi yere gidemedik eşim istirahatte olduğu için

senin nasıl geçtii tatlım

bu arada ben o sıkıntıların içinde 58 kiloyu gördüm

şimdi 59-59,5 arasıyımm

sağol canım seninde geçmiş bayramın mübarek olsun

eşim iş kazası geçirdi ramazanda o sıkıntılarımız vardı

çok şükür şimdi iyi dün işe başladı

bayramda bi yere gidemedik eşim istirahatte olduğu için

senin nasıl geçtii tatlım

bu arada ben o sıkıntıların içinde 58 kiloyu gördüm

şimdi 59-59,5 arasıyımm

çok geçmiş olsun canım, şimdi iyi olmasına sevindim,

bizde evdeydik bir yere gitmedik, öyle günü birlik pikniğe falan gittik

bu pazartesi memlekete gidiyoruz inşallah, evi toparlamaya başladım dün, ağustos gibi de taşınırız inşallah

çok geçmiş olsun canım, şimdi iyi olmasına sevindim,

bizde evdeydik bir yere gitmedik, öyle günü birlik pikniğe falan gittik

bu pazartesi memlekete gidiyoruz inşallah, evi toparlamaya başladım dün, ağustos gibi de taşınırız inşallah
ayyy taşınma işi Allah kolaymlık versin canım zorr bu sıcaklarda da

bende ağustosta gideceğim memleketimee

ayyy taşınma işi Allah kolaymlık versin canım zorr bu sıcaklarda da

bende ağustosta gideceğim memleketimee

evet gözümde büyüyor doğrusu, sadece taşınmak değil, yeni bir şehir, yeni iş yeri, yeni arkadaşlar, her şey sil baştan değişiyor :confused:ve hakikaten pek kolay olduğu söylenemez..:KK66:
seninde tatile az kalmış, bol bol dinlenirsin?:KK76:

evet gözümde büyüyor doğrusu, sadece taşınmak değil, yeni bir şehir, yeni iş yeri, yeni arkadaşlar, her şey sil baştan değişiyor :confused:ve hakikaten pek kolay olduğu söylenemez..:KK66:
seninde tatile az kalmış, bol bol dinlenirsin?:KK76:
inşallah canım benimmmm

nereye idi nasipsee:KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:o_Oo_Oo_O

Back
X