günaydın kızlar kahvaltım avuç içim kadar kepek ekmeğine tost yaptım 1kk peynır domates ile 5 adet zeytin 1 yumurta
sağol canım sana da öğlen şu markette satılan büyük 500 gr olan meyveli yoğurtlar var ondan yesem sadece sizce daha mı kalorili olur marka vermek yasak sanırım
yağlı yemekleri yemektense yoğurt mu yesem dedımde bakıcaz artık
yok yiyorum zaten yemekleri uygun yemek olduğunda yıyorum bazen kötü oluyoarada yenebilir bence,
yok yiyorum zaten yemekleri uygun yemek olduğunda yıyorum bazen kötü oluyo
bencede :)) sen ne iş yapıyosun canım nerde çalışıyosun ben belediyede çalışıyorumyok canım meyveli yoğurt için demiştim, arada yenebilir diye, özellikle regli dönemlerinde , yenebilir :)
bencede :)) sen ne iş yapıyosun canım nerde çalışıyosun ben belediyede çalışıyorum
hayırlısı olsun Allah yardımcınız olsun
günaydın kızlar nasıl giiyor bende diyet denilen bişey kalmadı.Arkadaşlarım geldi hafta sonu hiçç dikkat etmedim buarada hala regl olmadım şiştim resmen.
sarayca cnm kuzuların iyileştimi nasıl oldular?
yarın yapacam inşallahhhoşgeldin canım, kuzularım bu gün daha iyiler, inşallah geçmiştir, salgın sanırım, kimde duysam hasta diyolar,
sende bu günden itibaren yediklerine dikkat etmeye başlarsın canım. Hadi ayran aşı yap, şu an tam sana göre, hem regli şişkinliğini alır, hemde, haftasonu yediklerini verirsin, ayrıca diyete motive eder seni,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?