Karar Verdim, Zayıf Olacam :)

sabah
2 yumurta
salatalık
domates

sabah 63.4 kg idim, haftasonu 1 mısır ve bisküvi kaçamaklarımın eseri en son 63.2 idim

Son düzenleme:
sağol canım sana da öğlen şu markette satılan büyük 500 gr olan meyveli yoğurtlar var ondan yesem sadece sizce daha mı kalorili olur marka vermek yasak sanırım

sağol canım sana da öğlen şu markette satılan büyük 500 gr olan meyveli yoğurtlar var ondan yesem sadece sizce daha mı kalorili olur marka vermek yasak sanırım

canım onların kalorisi 300 kaloriydi sanırım, bi defasında yemiştim, ama çok lezzetli oluyor, tatlı krizlerie bire bir.

guzis çalışıyosun di mi? öğlen dışarda mı yiyorsunuz yemeği, sürekli ne yiyeceğim diye düşünmek zordur

günaydın kızlar nasıl giiyor bende diyet denilen bişey kalmadı.Arkadaşlarım geldi hafta sonu hiçç dikkat etmedim buarada hala regl olmadım şiştim resmen.
sarayca cnm kuzuların iyileştimi nasıl oldular?

günaydın kızlar nasıl giiyor bende diyet denilen bişey kalmadı.Arkadaşlarım geldi hafta sonu hiçç dikkat etmedim buarada hala regl olmadım şiştim resmen.
sarayca cnm kuzuların iyileştimi nasıl oldular?

hoşgeldin canım, kuzularım bu gün daha iyiler, inşallah geçmiştir, salgın sanırım, kimde duysam hasta diyolar,

sende bu günden itibaren yediklerine dikkat etmeye başlarsın canım. Hadi ayran aşı yap, şu an tam sana göre, hem regli şişkinliğini alır, hemde, haftasonu yediklerini verirsin, ayrıca diyete motive eder seni,

yarın yapacam inşallahh yapıyorum yemiyorum hepsi bakıcı annemize kalıyor

gerçi yarına çok işim var ihale yapacam ve yapmam gereken daha bisürü ihale var dökümanlarını hazırlamam gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…