selam kızlarrrrr nabersiniz
arayca güzel gidiyonnn
rolla ne alemdesinnn
ben hepten saldımmmmmmmmmmmmmm
ama haftanın 5 günü yürüşe devammmmmmm
bende merakla bekliyorumakşam oğlumu arabaya koydum 30 dk yürüdüm, iyi geldi :)
iyi geceler arkadaşlar.. sabah kilomu merak ediyorum, umarım iyi bir rakam olur...
evet canım fena değilim, sen nasılsın, yürüyüş iyi geliyor mu, kilon ne durumda, galiba geçtim seni, sabah yaz kilonu merak ederim, öpüyorum canııım
selam kızlarrrrr nabersiniz
arayca güzel gidiyonnn
rolla ne alemdesinnn
cnm iyiyim bir türlü adapte olamıyorum ama ayran detoksu iyi geldi şişkinliğim gitti ama devamını getiremedimselam kızlarrrrr nabersiniz
arayca güzel gidiyonnn
rolla ne alemdesinnn
oo gaayet iyi yasemin, neden şikayet ediyorsun, senin boyun uzun 64-65 tam sana göre , eminim ki böyle gayet güzelsingünaydın cnm
yürüşe devammm
kilom 64 ile 65 arası gidip geliyorrrrr cnmmm
cnm iyiyim bir türlü adapte olamıyorum ama ayran detoksu iyi geldi şişkinliğim gitti ama devamını getiremedim
cnm olsun pes etmek yok gram gram da olsa sonuçta gidiyor bende hafta sonu tekrar ayran aşı yapıyım diyordum bekleyim biraz o zamangünaydın kızlar, ayran aşı sonucu pek iç açıcı değil, nedeni ise çok erken 2. defa yapmam sanırım, çünkü aradan 1 hafta bile geçmedi, ayrıca vücudumda ödem vs. kalmamış demek ki :) her neyse dün 63.4 kg. bu gün 63.3 kg fark 100 gr
cnm olsun pes etmek yok gram gram da olsa sonuçta gidiyor bende hafta sonu tekrar ayran aşı yapıyım diyordum bekleyim biraz o zaman
Günaydın kızlar dün gayet iyi gittim ama akşam yemeğinde kaçtı biraz kendime çokkk kızıyorumniye boğazımı tutamıyorum diye bugun telafi edicem ayran aşını yarın bende yapıcam malzemeleri hazırladım akşamdan güya sabah kalkınca hazırlayıp yanıma alçaktım ama maalesef geç kaldım bugun
bugun akşam yemeğine kadar kalsıyum ağırlıklı beslencem akşamda bamya yemeğim var yoğurtla onu yicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?