bende akrep burcuyumkızlar bu ara kilo veremiyorum çünkü kaçamaklarım oluyor maalesef,aslında kilo vermekte istiyorum, kaçamak olunca kilo gitmiyor, nasıl yeneceğim bu durumu bilemiyorum, bir şeyin tadına bakıp, bırakmayı beceremedim, ya hep ya hiç misali, tipik akrep işte
bende akrep burcuyum
günaydın canım,
maşallah canım buralar pek hareketlenmişşş
başarılar hepinize yeni gelen arkadaşlara
sağol canımmaşallah canım buralar pek hareketlenmişşş
başarılar hepinize yeni gelen arkadaşlara
çok iyi yapmışsın canım, spor candır...bu gün iş yerinin alt katında spor salonu var oraya gidicem inş haftada 2-3 gün gitsem yeter kalori hesabı şimdilik zevkli gidiyo bakalım ne zaman sıkılıcam ama şu 67 yi daha göremedim nasıl olucak
selamm topiğin kaçamak kraliçesi geldiiiii
hatta normal beslenip diyet yapınca kaçamak yapıyormuşum gibi geliyorrr
inş canım inşş o günleri görebilecek miyimçok iyi yapmışsın canım, spor candır...
güzis sabret, 67 ler sonra 60 lar gelecek,
inş canım inşş o günleri görebilecek miyim
göreceğiz hepberaber inşallah, size mezuniyet karnesi hazırlıycam, parti yapcaz burada inşallah
vefam hoş geldin kız nasılsın naber
yuppiii mezuniyet günümüzü bekliyorum o zaman ben bu gidişle tıp fakültesi gibi 7 senede falan mezun olurum
iyiyimmm canım çok şükür
bende diyet miyet kalmadı
cumartesi izne çıkıyorum bende sen nasılsın
ay canım seninkide bişey mi biz yaseminle lisans lisansüstü master doktora doçantlik sırada profluk varrrryuppiii mezuniyet günümüzü bekliyorum o zaman ben bu gidişle tıp fakültesi gibi 7 senede falan mezun olurum
ay canım seninkide bişey mi biz yaseminle lisans lisansüstü master doktora doçantlik sırada profluk varrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?