günaydınnnnnnn
yine geldik kürkçü dükkanına,
nasılsın yaseminim
Selam canım. Başlığı görünce sorayım dedim.55 oldun mu?günaydın arkadaşlar,
evet canım sıcak ve nemli bir ant. var yine burda
teşekkürler iyiyim sen nasılsın çocuklar nasıll
hayır canım henüz olamadım :)Selam canım. Başlığı görünce sorayım dedim.55 oldun mu?
bende iyiyim burada hava şimdilik iyi bakalım akşama doğru nasıl olur, çocuklarda iyi, sıcaktan etkileniyorlar tabi, küçük havuzları var, akşam banyoya koyuyorum 30-40 dk keyif yapıyorlar :)
ah ne güzel en güzel zamanları inan burda nefes alamıyoz 24 saat klımalar açıkkk
benim oğlum hergün plan yapma peşinde bugun şura gidem bugun bura gidem diye
ay evet yasemin büyük olunca daha başka oluyolarmış, istisnasız herkes söylüyor bunu, ee bende büyüsünler istiyorumhayırlı evlat olsunlar, varsın plan yapıp, gezsin tozsun oğluşun,
aynen canım okumasa bile rabim hayırlı ve huzurlu sağlıklı evlatlat nasip etsin rabbim hepizin evlatlarnı korusun
inş allah uzum ömür verirse yine buralarda olursak birde büyükşehirde olursan 10 yıl sonra birdaha görüşelimm
günaydın kızlar sabah sıkı bir kahvaltı yaptım sandviç ekmeğine tost domates salatalık nane maydanoz 2 zeytin peynir
birazda ekmek şekersiz çay bununla ara öğün yapmadan öğlene kadar durucam
çünkü kahvaltıyı az yiyince canım çok tatlı istiyor bide böyle denicem
günaydın güzis, nasıl gidiyor, bıkkınlık yok di mi?günaydın kızlar
günaydın canım, çok iyi etmişsin, bende ara öğünü sevmiyorum, kahvaltıyı iyi yaptığımdan ve öğlen çabucak olduğundan yetiyor bana, birde ara öğünsüz dene bakalım belki sana iyi gelecek, zaten bize neyin iyi geldiğini deneme yanılma yoluyla bulacağız...günaydın kızlar sabah sıkı bir kahvaltı yaptım sandviç ekmeğine tost domates salatalık nane maydanoz 2 zeytin peynir
birazda ekmek şekersiz çay bununla ara öğün yapmadan öğlene kadar durucam
çünkü kahvaltıyı az yiyince canım çok tatlı istiyor bide böyle denicem
cnm günaydın
gün önemli öğünü kahvaltıdır çünkü seni gün boyu zihinde tutacak bir öğun kahvaltını proteinle desteklersen inan çok fazla açlık hissetmezsnnnnnn eğer kahvaltını düzgün yapmazsan akşam üzeine doğru enerjın düşer bu sefer tatlı ihtiyacın artar
kızlar diyet arkadaşım diye bi site var kalori hesabı yapıyo dünden beri onu takip ederek yediklerimi hesaplıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?