evet aynı bende öyleyim sadece diyet konusunda değil her konuda öyleyimal işte, sende öyle misin rolla, bende başlayınca süper, ama kaçırınca Allah ne verdiyse yerim, bunun bir orta yolunu bulamadım gitti, aslında az kaldı sabretmem lazım
ay inşallahgöreceğiz hepberaber inşallah, size mezuniyet karnesi hazırlıycam, parti yapcaz burada inşallah
evet aynı bende öyleyim sadece diyet konusunda değil her konuda öyleyim
banada inandırıcı gelmiyor ama insan kendinden bir şeyler buluyoraslında burçlar bana inandırıcı gelmiyor, ama bu özellik bende var maalesef...
vefa zaten vermişsin, vereceğin kadar, ne diyetinden bahsediyorsun
selamm topiğin kaçamak kraliçesi geldiiiii
hatta normal beslenip diyet yapınca kaçamak yapıyormuşum gibi geliyorrr
ah canım hedefim bu değil ama
zaten başlayacağımmm tatil dönüşü canımtatilden sonra verirsin sen
zaten başlayacağımmm tatil dönüşü canımeylül 2.haftası düğün var arkadaşın
en az 3-4 kilo verirsin, ama tatilde dikkat etmen lazım, bu kilolar pek nankör oluyor, hemen geliveriyor
sabah
çok az omlet
peynir
domates
salatalık
bende iki incecik tam bugday ekmeği
bir parça peynir
5-6 zeytin salatalık domates yedim
ben tatilde hiç boş durmam canım kilo alacağımı zannetmiyorum
sadece annemin güzel yemeleri h.işleri o güzel kahvaltılar beni zorlayacak biliyorum ama
sabahtan yüzeceğim öglen avm gezeceğiz akşam sahilde takılırız hep hareket olunca sıkıntı olmaz sanırım
günaydın kızlarrrr hafta sonu yaptığım kaçamaklar maalesef tartıda yüzümü güldüremedi kaç gündür dikkat etmeme rağmen 69 lardaydım bu sabah 68.9 u gördüm dün pialtes yaptım 1 saat her tarafım dökülüyor bu günde gidicem spora aletle çalışıcam asla pes etmek yok aslaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?