şimdi düşünüyorum evden ne getirebilirim?
benim burada dolap yok maalesef, doğal olarak tavuk balık kokar gibi geliyor bana, en iyisi salata peynir yumurta vs. ya da salata ton balığı , dur bakalım nasıl olacak
orası nemli olur yasmin, saklaması da zor olur, ben kurutulmuşları yine dolapta saklıyorumbizde kuruturuz fakat burda olmuyor nemden dolayı
annemler köyde yapıyor genelde
biz genelde kurutuyoruz sebzeleri,
taze fasülye, dolmalıklar, domates :)
öyle düşününce zor oluyor, hadi haftada 1-2 getiririm de her gün sabah öğlen yemek hazırlamak yorar, birde koku yapmamasına dikkat etmem gerekecek,işte bende genelde tercihim sebze ve salata dan yana
benim burda ocak vs yok ısıtmak içinnnnn
anladım canımm o salata süper oluyorkız bende aynen diyorum
annem köyde hazırlıyıp getirip koyuyorr elinin altında bulunsun diyeee
aynen öyle ama işyerine yeşil soğan doğrayamıyorumm kokmasın diyeee
dolmalık patlıcan biber kuruttum ama domates kurutması da çok güzel oluyormuş duymuştum fasulyeyi hiç denemedim
bizim burda aşçımız yemekleri güzel yapıyoröyle düşününce zor oluyor, hadi haftada 1-2 getiririm de her gün sabah öğlen yemek hazırlamak yorar, birde koku yapmamasına dikkat etmem gerekecek,
fasülye çok güzel oluyor dolaptakini beğenmiyorum ama kurutulmuşu taze gibi oluyordolmalık patlıcan biber kuruttum ama domates kurutması da çok güzel oluyormuş duymuştum fasulyeyi hiç denemedim
anladım canımm o salata süper oluyor
öyle düşününce zor oluyor, hadi haftada 1-2 getiririm de her gün sabah öğlen yemek hazırlamak yorar, birde koku yapmamasına dikkat etmem gerekecek,
az da olsa denesem bari merak ettimmmfasülye çok güzel oluyor dolaptakini beğenmiyorum ama kurutulmuşu taze gibi oluyor
sizin orada güzel olur, fazla nem yok
fasülyeyi ayıklayıp yemeklik doğruyorsun, bir bezin üzerinde kurutup kaldırıyorsun
kışın az bir kaynamış suda haşlayıp süzüp, normal fasülye gibi pişiriyorsun yağ soğan salça fasülye az su :)
ay dışar da yemekte eziyet her gün , o da zor olur. bu ay liste vermediler, liste olsaydı ona göre ayarlardım kendimitama benim için tembel işi
arada tercih edersin cnmm
ama bizim dışardan oluyorrr bende dışardan sevmiyorumm yemek yemesiniii
aslında damak tadı elbet ama ben konserve yahut dondurucudan ziyade kurutulmuşunu sevdimaz da olsa denesem bari merak ettimmm
ben değişikliğe açığımdır
ya domates bizde hiç yapmadıkkk bende bilmiyorum
taze fasulyeyide kurutulmuşunu sevmiyorum
ama kuru biber bayılıımmm
dondurucuda eşim sev medi bende yapmıyorum hiçç ama öylede deneyeyim severse yaparım yazın kuruturumaslında damak tadı elbet ama ben konserve yahut dondurucudan ziyade kurutulmuşunu sevdim
dondurucuda eşim sev medi bende yapmıyorum hiçç ama öylede deneyeyim severse yaparım yazın kuruturum
deneyeceğim canımm bu yazın bakalımmmcanım bizim burada yöresel ürün fuarı oluyor
bende oradan mesela sebze kurusu almıştım karışık
tabii ayrı ayrı domates, biber, patlıcan falan da aldım
ama o karışık olana bayıldım resmen
kesinlikle kuru sebze denemelisin
vefa ben 14-15 kg kuruttum, 2-3 seferlik kalı, kıyamıyoruz yapmayadondurucuda eşim sev medi bende yapmıyorum hiçç ama öylede deneyeyim severse yaparım yazın kuruturum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?