Karar Verdim, Zayıf Olacam :)

bir şey sorabilir miyim ?
belki sen bütün hafta böyle beslendin ama ben şimdi fark ediyorum
guzis hiç proteinin yok ben mi öyle anlıyorum yoksa
Hayır canım balık ve köfte akşamları yıyorum akşamiçin 3 çeşit alternatıfım var çorba salata lor peynirli yada 3 köfte yoğurtluı kabak karnabahar vs ya da balık salata

Hayır canım balık ve köfte akşamları yıyorum akşamiçin 3 çeşit alternatıfım var çorba salata lor peynirli yada 3 köfte yoğurtluı kabak karnabahar vs ya da balık salata

tamam canım şimdi oldu
sen iki öğünde sebze yazınca ben bir afalladım önce çünkü

yok yasmin detoks yapmam sanırım zaten dikkat etsem gider her gün 100-200 gr bu hafta aynen devam sağlıklı beslenmeye artı olarak spor yapmaya tabi :)

ee ufaktan başla spora benceee de daha hızlı giderrrr

yasmin sen diyetine sadık ol, varsın kilon inmesin, elbet bir gün pes edip inecek aşağıya

yok canm çok sadığım sağlıklı beslenmeye artık alığ vermekten sıkıldımm vereceğim topu topuna 5 kgg yaa oda zorluyor

zaten saldım mı hemen artılara çıkıyommmmm

yasmin akşam spor yapmasam da mekik vs bişeyler yapıyorum, ama tabi düzenli bir programa başlasam daha iyi olacak

yasmin aynen canım vereceğimiz bi 5 kilo, azıcık sabretsek 1-2 aya gidcek

selam herkese kızlarrr

h.sonu çok yoğun geçti yeme içmemdende kısmadım maşallahh götürdümmm

şuan 62,8 kiloyumm h.sonuna kadar 62,5 olmak istiyorumm inşallahh

anladımki en önemli şey hareketli olmak o kadar yiyip içmeme rağmen 100 gr vermişim h.sonuu

sabah;
avuç içi büyüklüğünde katmer
bir haşlanmış yumurta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…