günaydın canım, dün nasıl geçti
canım artık son 2-3 kilon kaldı , yavaş yavaş gidecek eminim10 numara 5 yıldız veriyorum kendime
üstüne 35 dk jillian bile yapıldı
ama tartı artıda o ayrı konu
gerçi sabahta ayakkabılar ayağımı sıktı şişkinliğim var sanırım her ne kadar fark etmesemde
canım artık son 2-3 kilon kaldı , yavaş yavaş gidecek eminim
ya ben bu aralar pek yol kat edemedimbakalım cuma tartı ne gösterecek .. gerçi spor yapamıyorum, dün yürümedim, bu gün işlerim var yürüyemeyeceğim.
canım artık son 2-3 kilon kaldı , yavaş yavaş gidecek eminim
ya ben bu aralar pek yol kat edemedimbakalım cuma tartı ne gösterecek .. gerçi spor yapamıyorum, dün yürümedim, bu gün işlerim var yürüyemeyeceğim.
öyle tabi, önemli olan incelmek.he he ben spor yapıyomda ne oluyorr tartı oynamasada incelmem güzel ama tartıyı takmıyom kafayaaaa
he he ben spor yapıyomda ne oluyorr tartı oynamasada incelmem güzel ama tartıyı takmıyom kafayaaaa
tatlım 62 yi görürsem asıl o zaman korumaya alacağım kendimi
hala göremedim bakalım kaç ay oldu yılbaşından beri böyle bu aralıklarda gidip geliyorum
gerçi vücuda önce oturması lazım kilonun sonra inebilirim sanırım o kiloya
sende dert etme yahu
yemene dikkat ediyorsun evet sana spor zor oluyor ama öğle aralarını zorla kendine
ay genic bende alışveriş yapcam öğlen, giyecek bir şeyler almam lazım, aslında kilo verip alayım dedim ama yaz fena bastırdı, bahar olmadan yaz geldi resmenbende takılmıyorum tartıya
ben fiziğime bakıyorum
gayette iyi gidiyorum bu durumda
bakalım öğlen gidip 36 beden bir pantolon denemek istiyorum
içine girebilecek miyim merak ediyorum
eğer bu kg ile ona girersem var ya
tartıyı çöpe atarım kesinlikle
hadi kızlar motive olalım
ay sorma saraycam bende kesınlıkle kaçamak yapmıcam dışarı çıkıncada ya yanımda götürcem ya da en masum bi şey yıyeceğimolursun genic ne kaldı 62 ye :)
yok bundan sonra kaçamak yapmam ben, çok yavaşlatıyor, hafta sonunun ceremesini çekiyorum,
ay genic bende alışveriş yapcam öğlen, giyecek bir şeyler almam lazım, aslında kilo verip alayım dedim ama yaz fena bastırdı, bahar olmadan yaz geldi resmen
benımde almam lazım ama zayıflamadan almıycamay genic bende alışveriş yapcam öğlen, giyecek bir şeyler almam lazım, aslında kilo verip alayım dedim ama yaz fena bastırdı, bahar olmadan yaz geldi resmen
guzis canım bizi yerimizde saydırıyor bu kaçamaklar, biraz sabredelim, yaza rahat girelim,ay sorma saraycam bende kesınlıkle kaçamak yapmıcam dışarı çıkıncada ya yanımda götürcem ya da en masum bi şey yıyeceğim
olursun genic ne kaldı 62 ye :)
yok bundan sonra kaçamak yapmam ben, çok yavaşlatıyor, hafta sonunun ceremesini çekiyorum,
akşamları jillian nmtz yapsam var ya ben tartıya bakmam bile :)
yoooo ben almayacağım sadece deneyeceğim
bir şey almak istemiyorum yani ihtiyacım yok şuan birşeylere
ben sadece motive olmak için yapacağım o kadar
benımde almam lazım ama zayıflamadan almıycam
benımde almam lazım ama zayıflamadan almıycam
guzis canım bizi yerimizde saydırıyor bu kaçamaklar, biraz sabredelim, yaza rahat girelim,
benim eşim 2 haftadır yok gibi bir şey öyle olunca kaçamak yapmıyorum
o evde ise şite hadi şunu yap bunu da yap
ki sadece yemekle ilgili yani pasta börek değil
eee yapınca bende yiyorum ister istemez
bu yüzden çalışsın çalışsın
hergün olmasa da hafta da 2 gün diye zorlasan kendini o bile yetecek sana
çalışsın o zaman, en azından 62 yi görene kadar
ay bakalım bu akşam tüm şartlarımı zorlayıp, yapmaya çalışacağım genic
ay haklısın aslında istesem yaparım, ben önceden akşam 23:30 da spora başlamış kadınım , nedense bu aralar 11 de uyumam gerektiğini düşünür oldum, yaşlılık böyle bir şey herhaldeyani akşam yapamıyorsan eğer
sen erken çıkıyorsun işten konuş kv ile
1 saat tempolu yürüyüş yap öyle gir eve
evde olmuyorsa dışarıyı zorla
ha baktın çocuklardan biri yattı
ötekini eşin veya kv oyalasın 30 dk yap
yapta nasıl yaparsan yap
dediğimi düşün
haftada sadece 2 gün geç gir eve o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?