- 9 Haziran 2012
- 15.512
- 8.653
- 248
yürüyüş yapmak zor oluyordur![]()
aslında hiç zorluğunu görmedimm
yürümeyi çok severim ama fırsatım yok çoğu zaman
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yürüyüş yapmak zor oluyordur![]()
eski karataycı olarak dedim zaten, şimdi karatyımsı yapıyorum, yapmaya çalışıyorum, eskisi gibi tam yapamıyorum çünkü karatayın ekmeksizliği genetik yapıma aykırı![]()
bir parça daha yıoğurt yersem uyuklayacamm
uyku bastııı
eski karataycı olarak dedim zaten, şimdi karatyımsı yapıyorum, yapmaya çalışıyorum, eskisi gibi tam yapamıyorum çünkü karatayın ekmeksizliği genetik yapıma aykırı![]()
bende - dilim elma yedim tatlı isteğimi bastırsın diye ama cıkkk olmadı![]()
1 tepsi baklava olsa anca isteğin gider, bu nedenle sabret, tarçınlı süt çok iyi gelecek bak temin edebilirsen al
gitme vaktim, akşama vakit olursa sporumu yapıcam yine, çok iyi geliyor bana, yemekte hamsi buğulama ve salatam var, dünden hazır :) iyi akşamlar, hepinize sevgiler kızlar, hafta sonu fazla kaçamak yapmamak dileğiyle![]()
bayılırım hamsiye, ama buğulamasina değilgitme vaktim, akşama vakit olursa sporumu yapıcam yine, çok iyi geliyor bana, yemekte hamsi buğulama ve salatam var, dünden hazır :) iyi akşamlar, hepinize sevgiler kızlar, hafta sonu fazla kaçamak yapmamak dileğiyle![]()
beni de döner öyle tok tuttu ki akşam yemiyorum yemeket beni tok tututuuu![]()
inşallah, haftasonu ev görmeye gidicez, kahvaltıya. Bakalım nasıl atlatırimbol kaçamaksız hafta sonu diliyorum herkese iyi akşamlar
Selam cnm, tatli krizine tarcinli süt iyi gelir diye biliyorum hiç icmesem de. Cok tatlı krizi yasamam, bazen regl öncesi çoğunda da yerim zaten, yediğim de tahin helvasıdir geneldebu tatlı krizleri ile nasıl başedicez.hele bu günlerde sık sık krize giriyorum... offff oofff gitmez böle bu kilolar kızlar aynalara bakamıyorum artık.
canim ben tam olarak kac kilo verdin bilmiyorum, boyun yaşın ve kilonu yAzar mısın bi daha?Kızlar bişey sorcam
Ben mezun olsam mı artık ya
Yüzüm çok kötü olmuş yanaklarım iyice çökmüş
Koruma ya mı geçsem![]()
Ocak aynını ilk haftası 63,5-64 kg ile başladımbayılırım hamsiye, ama buğulamasina değil
beni de döner öyle tok tuttu ki akşam yemiyorum yemek
inşallah, haftasonu ev görmeye gidicez, kahvaltıya. Bakalım nasıl atlatırim
Selam cnm, tatli krizine tarcinli süt iyi gelir diye biliyorum hiç icmesem de. Cok tatlı krizi yasamam, bazen regl öncesi çoğunda da yerim zaten, yediğim de tahin helvasıdir genelde
bir de karataya uygun beslenirsen de tatlı krizi olmuyor cnm, bu arada sen de katılsana bize, kac kilosun, hedefin kaç, tanısalim mi?
canim ben tam olarak kac kilo verdin bilmiyorum, boyun yaşın ve kilonu yAzar mısın bi daha?
bence gayet iyisin canım, korumaya geçebilirsin bence hatta gecmelisinOcak aynını ilk haftası 63,5-64 kg ile başladım
Şuan 57.4
6 kilo vermişim
Boyum 1.64
27 yaşındayım
Kilo yüzdesi ölçülüyordu canım orda o Yüzden kiloların aynı olması Şartı yoktubence gayet iyisin canım, korumaya geçebilirsin bence hatta gecmelisin
sen bu kadar azdin madem de nasıl sarayca ile eslestin anlayamadım![]()