• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karar Verdim, Zayıf Olacam :)

bir parça daha yıoğurt yersem uyuklayacamm

uyku bastııı

şimdi de benden kahkaha :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

eski karataycı olarak dedim zaten, şimdi karatyımsı yapıyorum, yapmaya çalışıyorum, eskisi gibi tam yapamıyorum çünkü karatayın ekmeksizliği genetik yapıma aykırı:rolleyes::rolleyes:

canım boşver karatayı biz kendimiz her şeyden (zararlı gıdalar hariç) yiyelim, kararınca tabi:KK19:

gitme vaktim, akşama vakit olursa sporumu yapıcam yine, çok iyi geliyor bana, yemekte hamsi buğulama ve salatam var, dünden hazır :) iyi akşamlar, hepinize sevgiler kızlar, hafta sonu fazla kaçamak yapmamak dileğiyle:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

bu tatlı krizleri ile nasıl başedicez.hele bu günlerde sık sık krize giriyorum... offff oofff gitmez böle bu kilolar kızlar aynalara bakamıyorum artık.

Kızlar bişey sorcam
Ben mezun olsam mı artık ya
Yüzüm çok kötü olmuş yanaklarım iyice çökmüş
Koruma ya mı geçsem o_O

gitme vaktim, akşama vakit olursa sporumu yapıcam yine, çok iyi geliyor bana, yemekte hamsi buğulama ve salatam var, dünden hazır :) iyi akşamlar, hepinize sevgiler kızlar, hafta sonu fazla kaçamak yapmamak dileğiyle:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
bayılırım hamsiye, ama buğulamasina değil

et beni tok tututuuu :KK76::KK76::KK76::KK76:
beni de döner öyle tok tuttu ki akşam yemiyorum yemek

bol kaçamaksız hafta sonu diliyorum herkese iyi akşamlar
inşallah, haftasonu ev görmeye gidicez, kahvaltıya. Bakalım nasıl atlatırim :(

bu tatlı krizleri ile nasıl başedicez.hele bu günlerde sık sık krize giriyorum... offff oofff gitmez böle bu kilolar kızlar aynalara bakamıyorum artık.
Selam cnm, tatli krizine tarcinli süt iyi gelir diye biliyorum hiç icmesem de. Cok tatlı krizi yasamam, bazen regl öncesi çoğunda da yerim zaten, yediğim de tahin helvasıdir genelde
bir de karataya uygun beslenirsen de tatlı krizi olmuyor cnm, bu arada sen de katılsana bize, kac kilosun, hedefin kaç, tanısalim mi?

Kızlar bişey sorcam
Ben mezun olsam mı artık ya
Yüzüm çok kötü olmuş yanaklarım iyice çökmüş
Koruma ya mı geçsem o_O
canim ben tam olarak kac kilo verdin bilmiyorum, boyun yaşın ve kilonu yAzar mısın bi daha?

bayılırım hamsiye, ama buğulamasina değil

beni de döner öyle tok tuttu ki akşam yemiyorum yemek

inşallah, haftasonu ev görmeye gidicez, kahvaltıya. Bakalım nasıl atlatırim :KK43:

Selam cnm, tatli krizine tarcinli süt iyi gelir diye biliyorum hiç icmesem de. Cok tatlı krizi yasamam, bazen regl öncesi çoğunda da yerim zaten, yediğim de tahin helvasıdir genelde
bir de karataya uygun beslenirsen de tatlı krizi olmuyor cnm, bu arada sen de katılsana bize, kac kilosun, hedefin kaç, tanısalim mi?

canim ben tam olarak kac kilo verdin bilmiyorum, boyun yaşın ve kilonu yAzar mısın bi daha?
Ocak aynını ilk haftası 63,5-64 kg ile başladım
Şuan 57.4
6 kilo vermişim
Boyum 1.64
27 yaşındayım

bence gayet iyisin canım, korumaya geçebilirsin bence hatta gecmelisin:KK16:
sen bu kadar azdin madem de nasıl sarayca ile eslestin anlayamadımo_O
Kilo yüzdesi ölçülüyordu canım orda o Yüzden kiloların aynı olması Şartı yoktu
Bugünden itibaren kilo korumaya geçiyorum artık

Merabalar ; 20 yas
157 boy
69 kilo 5 gündür yediklerime dikkat ediyorum yoğurt kürü ve yeşil kahve ile metabolizmamı hızlandırıyorum kalori takibi sonucunda ; -77 kg vermişim sizce 5 gün için iyimidir? :KK34:

Back
X