- 4 Haziran 2011
- 28.138
- 69.422
- 598
merhaba mahzen .boyum 163 .kilo 69 .hedef 55-56 .yeni doğum yaptım.
Hoşgeldin hedeflerimiz ayni. Başarılar dilerim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba mahzen .boyum 163 .kilo 69 .hedef 55-56 .yeni doğum yaptım.
canım benim adımsayarımdaki gün boyu attığım adım sayısı o, sadece öğlenki değil, sabah işe giderken , öğlen, işten eve giderken ve iş yerinde bi aşağı bi yukarı iniş çıkışları kapsıyor..mahzen bende bu gün 50 dk yürüdüm ama 5000 adım yazıyor tlf. daki adımsayar programında
spor 1 bol bol ütü
enerjim kalmadı diğer sporuma![]()
tebrikler canım, bizde de bugün bakla var ama ben yemiycem, bana yokkızlar sabah tartıldım çok mutlu oldum 62.4 çıktım yaa
tabi pazartesiye bu kiloyu görürmüyüm bilmiyorumm
bugün menüm kahvaltım simit peynir domates zeytin ile
simitin yarısını öglen yemeyi düşünüyorum
meyva ile birlikte
akşam için bakla yemeği yaptım
yoğurtla götüreceğim![]()
merhaba canım, bebiş kaç aylık, çok kısa sürede veririsin bu kiloları emziriyorsan..merhaba mahzen .boyum 163 .kilo 69 .hedef 55-56 .yeni doğum yaptım.
kahvaltıda profiterol mü?Günaydın kızlar
Kahvaltı
Yarım kase profitorol ( bi toptu sadece)
Günaydın arkadaslarim. Güzel bir günbizimle olsun :)
Sabah
Omlet
Peynir
Zeytin
Az ekmek
Aç olarak sirkeli su
güne güzel başlamışsın canım, güzel kaptırsın inşallahGünaydın
500 ml karbonat su
Kahvaltı
1 yumurta
Az peynir
Domates salatalık
Yeşil biber
1 dilim t.b ekmek
Çay
iilaki görülecek cnm, merak ettim şimdi. benimkilerin yanında solda sıfır kalır gerçiYasemin bende costum bu gün.
Yazmiyim en iyisi.
Ama cuma günü 65 rakami illaki görülecek![]()
yalnız değilsin canım :)bugün yine diyeti fena halde bozdum karnıyarık makarna of off
kime yok herkesler nirde kine?![]()
sabah kahvaltı sonrası bişey yemedim, ara ara su içiyorum
17-18 arası 1 saat temizlik yaptım
uyumadan önce yoğurt yerim, bugünü kapatmış olurum.
Canım ellerine sağlıkhanımlar kk da yemek yarışması var , gördünüz mü bilemiyorum, geçen yarışmaya bende katıldım,
çok keyifli idigerçi tarifime pek oy verilmedi ama olsun
şimdiki konu yöresel yemekler, yörenize ait yemek, tatlı vs. her şey olabilir, tek yapmanız gereken, yaptığınız yemeği fotoğraflayıp http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/yemekteyiz-soframiz-benim-mutfagim.1213/ bu linkte konu açıp, tarifinizi yazıp fotoğrafları ekliyorsunuz, sunum güzel olursa iyi olur . yarışma da 1. lere ödül vs. veriliyormuş, biz gibi birinci olmayanlara ise teselli armağanı pro üyelik veriliyor
benim geçen yarışmada ki sunumumsu böreği
![]()