hanımlar kk da yemek yarışması var , gördünüz mü bilemiyorum, geçen yarışmaya bende katıldım,
çok keyifli idigerçi tarifime pek oy verilmedi ama olsun
şimdiki konu yöresel yemekler, yörenize ait yemek, tatlı vs. her şey olabilir, tek yapmanız gereken, yaptığınız yemeği fotoğraflayıp http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/yemekteyiz-soframiz-benim-mutfagim.1213/ bu linkte konu açıp, tarifinizi yazıp fotoğrafları ekliyorsunuz, sunum güzel olursa iyi olur . yarışma da 1. lere ödül vs. veriliyormuş, biz gibi birinci olmayanlara ise teselli armağanı pro üyelik veriliyor
benim geçen yarışmada ki sunumumsu böreği
Sarayca hazırlanan
Salı gün Pro yapalım mıııııı
Canım ellerine sağlık
Haber verseydinn ya örgütlenir gelirdik
eritmişsindir canım, tebriklerburdayım, spor yapayım dedimgündüz yediklerimi az da olsa eritirim
valla ben de öyle doymuşum ki kahvaltıda, akşam yemedim yemek, uyumadan önce yoğurt yedim sadecetamam itiraf ediyorumbu gün öğleden sonra bol kuruyemiş ve bol mercimek köftesi yedim , ondan sonra hiç bir şey yemedim çünkü hala tokum
benim de az değildir :)bu arada benim bollarım öyle 1-2 dilim börek gibi olmaz, yersem tam yerim
ben mor salataya ve sunumuna bayıldım, yemekle işim olmaz benim, hiç hamarat bir hatun değilim, herşeyde en pratiğine kaçarım o yüzden yarışma potansiyeli ben de yok. Lakin bir kaç sorum var,hanımlar kk da yemek yarışması var , gördünüz mü bilemiyorum, geçen yarışmaya bende katıldım,
çok keyifli idigerçi tarifime pek oy verilmedi ama olsun
şimdiki konu yöresel yemekler, yörenize ait yemek, tatlı vs. her şey olabilir, tek yapmanız gereken, yaptığınız yemeği fotoğraflayıp http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/yemekteyiz-soframiz-benim-mutfagim.1213/ bu linkte konu açıp, tarifinizi yazıp fotoğrafları ekliyorsunuz, sunum güzel olursa iyi olur . yarışma da 1. lere ödül vs. veriliyormuş, biz gibi birinci olmayanlara ise teselli armağanı pro üyelik veriliyor
benim geçen yarışmada ki sunumumsu böreği
valla menün de pek bi cıss yok bence, benimkilerin yanındaAbowwww lemankan bende sizdenim
Kahvaltı geç yaptığım için
Saat 14.00 bir elma ve salatalık yedim
Sonra 2 saat yürüş
15.00 bir avuç kuruyemiş.
Birer adet kayısı ve hurma
17.00 de yarım kıymalı pide ve boll salata
Ve beklenen regl de geldi ben normala döndümm yarın kaldığım yerden devam
günaydın cnm, güne çok iyi başlamıssınGünaydın
Sabah
Cok az 1 dilim ekmek kadar tost
Domates
Salatalik
Peynir
Oncesi sirkeli su
günaydın cnm, sıkma canını odemdir yarın atarsıngünaydın artılarla karşınızdayım bugün tam 70.00 kiloyum 1 günlük pirinç lapası yapıcam 69.5 görsem moralim yerine gelecek
İçli köfteyi dün kermesten almıştim cnm, hayatımda içli köfte yapmadımMahzen yarismada ev veriyorlar dermisiiim.Pro uyelik rengin kırmızı oluyor
Ayrica hamarat degilim demissin ama inandirici gelme bana
Sabah sabah içli köfte yi ne ara yaptin. Hamarat hatun
Lamekancim sanirim hepimiz ayni durumdatiz. Haftasonlari yaramiyor bize
günaydın cnm, sıkma canını odemdir yarın atarsın
İçli köfteyi dün kermesten almıştim cnm, hayatımda içli köfte yapmadım
renk kırmızı olunca ne oluyor peki? Vardır mutlaka bi farki, değecek bişeyse katilayim ben de.. :)
valla hiç kusura bakmasınlar, yemeyeceğim şeyi yapamam. Yaparsam da yerim zaten, benim aklimdan arabaşı geçti ama uğraşamam vallaEglencesine katil. Goster marifetini. Bu gün yap bi etli ekmek. Hem esin ve oglusunun midesi bayram eder. Sen yeme ama
ben fena bişey goremedim ama neyse,Slm kızlar
Iyi pazarlar
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
3 yeşil zeytin
3 biber turşu
3 grisini
2 burgu çok azda beyaz peynir
Domates salatalık
2 gün fenaydı bugünden itibaren toparlıyorum artık
dondurma ve çikolata olmasa iyi aslında, sporla telafi etmiş olabilirsin..Iyi pazarlar
Kahvaltı
Melemen
Peynir
Domates
Salatalık
Biber
1 dilim tb ekmeği
Bir avuç kadar fıstık
Ara 1 top dondurma
Öğle 4 yk bulgur pilavı 2 yk barbunya 1 yk yoğurt
Ara Türk kahvesi ve 1 kare sütlü tatlı
2 ara kahve ve 1 adet stick çikolata
Birisi bana dur desin
Ha unuttum 2 saat yurus hızlı ve tempolu
Sarayca bizi yine Pro kurtarır
evet canım, sen bilir misin arabaşını, ben bayılırım ama sadece ben yiyorum çekirdek ailemde, tek başına yencek bişey hiç değil o yüzden yapmam, kırk yılda bir ailemle bir araya geldiğinde kışa denk gelirse anca,Mahzen arapasi mi dedin. Hadi ya usenme bu gün gecti ama yarin yap lutfen ya.
Sen seviyomusun arapasini?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?