Karar Verdim, Zayıf Olacam :)

merhaba arkadaşlar

öğlen
sebzeli köfte
1kase mercimek çorbası

sonrası
2 avuç kuruyemiş

bu kuruyemiş beni zor durumda bırakıyor

Canim kuru yemis gercekten kilo verimini yavaşlatiyor. Ben bir müddet cikardim hayatimdan.. yersem ceviz kuru kaysi hurma yiyorum.

ohh senin boy maşallah ne güzelmiş
benim boy 1.60
kilom ise 69.4

ne zamandır diyettesin

Canim ben 12 ekimde diyete basladim 92.5 ile ama hep bozdum 1 verdim 2 kg aldim. O sekilde ya boz yaparak 87.4 e indim 19 şubatta. 2 mart itibatiyle daha dikkatli davraniyorum bugun ise 82.6 yim... ama tabiki hafta da 1 ya da 2 gun tatliyi doyana kadar yiyorum...
emziriyorumda.... 8 aylik olacak oğlum ve hala adet olmadim....
cuma gunu ben de sizinle tartilayim zaten hergun tartılıyorum

MAŞALLAH bebişine.emzirmek daha önemli katı diyet uygulama sıvı alımını artırırsan daha iyi kilo verebilirsin.tatlıda da sütlü tatlıları tercih etsen daha iyi olur.82.6 ya iyi inmişsin ben 4 yada 5.ayda adet olmuştum seninkide yakındır

Yok canım istesem de yapamam esim izin vermez ve ben de kiyamam bebegime. Emzirmeden sonra bende ki iştahta kalmiyor. Emzirme bitene kadar sabit kalsam da sevinecem yani

günaydın arkadaşlar, sabah gelir gelmez birikmiş işlerim vardı, onları hallettim, öğlen erken gideceğim kv. hastaneye gidecek çünkü, bu ara hakikaten çok şişkinim, evet kuruyemiş çok yiyorum ama hakikaten benim bünyem buna alışık, bu şişkinlik başka bir şey!

Nerde bu milletttttt

merhaba yasemincim, nasılsın?

sabah

yarım simit
2 zeytin
minik peynir yedim

yeşil çay,siyah çay, su gırla gidiyorr

afiyet olsun canım..

tatlımmm tatlımmmm kavrulmamış ise çok zararlı değil ama dikkatli tüketmek gerekli yine de

haklısın canım,

Öğle menü

1 bardak ayran
6 adet ızgara köfte
domtes ve turp

afiyet olsun, gayet iyi, akşam yine pro mu yapacaksın

selamlar

evde yufkanın arasına haşlama tavuk koyup yedim 5-6 kaşıkta kefir yedimm.oradan arkadaşın yemeğine gidip yarım künefe yemek zorunda kaldımmm.pişmanmıyım değilim o yüzden yağ yapmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…