nazar etme ne olur çalışın sizinde olur
yetişş yasemin yakala beniii
yetişe bilirmiyim senceeeeee
şimdiye kadar 3 hurma yedim 1.5 lt suyu tamamlıyorum şuan
vayyy kaçaklar burdaymış
yeni hedefler konmuş yasminim hayırlı olsun
öpüyorum vefa, yasmin kolaylıklar diliyorum
merhaba zeliş, yaseminin arkadaşı bizimde arkadaşımızdır, sende çarşambaları bizimle yarışa katılmak ister misin :)
Teşekkür ederimm, çok naziksiniz ben yarışa tabi ki katılmak isterim, her yarışa bir sonuncu lazımdır zaten öyle değil mi
Hemen vereyim mi bilgilerimi
Boy 155 kilo 52,60 hedef 51
hoşgeldin o zamanwoow çok iyisin maşallah, tamam canım listeye ekleyelim, çarşambaları öyle kendi aramızda yarışacağız , motive olalım diye, artık idolümüz vefa değil sensin
Teşekkür ederimm, çok naziksiniz ben yarışa tabi ki katılmak isterim, her yarışa bir sonuncu lazımdır zaten öyle değil mi
ayy bide sıralamışilk sayfaya listeyi ekledim, ilk kilosu en yüksekten en düşüğe sıraladım :) bakalım kilo verdikçe bu sırayı değiştiririz :)
Eki Görüntüle 1468367
ayy bide sıralamış
bakicezhaftaya değişir kızaramızda 200-300 gr oynuyor, artık kim iyi olursa arkalara geçer ,
ilk sayfaya listeyi ekledim, ilk kilosu en yüksekten en düşüğe sıraladım :) bakalım kilo verdikçe bu sırayı değiştiririz :)
Eki Görüntüle 1468367
ilk sayfaya listeyi ekledim, ilk kilosu en yüksekten en düşüğe sıraladım :) bakalım kilo verdikçe bu sırayı değiştiririz :)
Eki Görüntüle 1468367
aferinn zelişşş aferinnn geldin 1.liği aldın elimdennnnTeşekkür ederimm, çok naziksiniz ben yarışa tabi ki katılmak isterim, her yarışa bir sonuncu lazımdır zaten öyle değil mi
hoşgeldin o zamanwoow çok iyisin maşallah, tamam canım listeye ekleyelim, çarşambaları öyle kendi aramızda yarışacağız , motive olalım diye, artık idolümüz vefa değil sensin
vayyy kaçaklar burdaymış
yeni hedefler konmuş yasminim hayırlı olsun
öpüyorum vefa, yasmin kolaylıklar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?