- 9 Haziran 2012
- 15.512
- 8.653
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm regl öncesi misin yoksa sende biz gibi?Kilo bildirimi yapayım
57.4 kg
56.9 U görmüştüm oysaki![]()
maşallah sana, topuksuz ayakkabı bile rahatsız etti ben de yürüdüm deöğlen
3 adet kadınbudu köfte
1 kase cacık
8 cm topuklu ile 5000 adım, yaklaşık 50 dk :)
kıyamam, yoğurt falan mı yesenöğle menüm
5 ızgara köfte
1 dilim domates
1 biberr
2 bardak ayran
ama ben açımmmmmmmmmmmmmm
ben 2. adımda düşerdimhe he ben topuklular 5 adım sonra düşerdimmm kesinnnn![]()
ben alışıkım, boy kompleksliyim sanırım
![]()
ben de tam tersiçok severim topuklu ayakkabı normal ayakkabı giyemiyorum bende![]()
aynen benim de düze yakınay negüzel
ablamda hep bir karış topuklu giyerrrr
ben ayakabıllarım geneşde düm düzzzzz![]()
ben dolgu topuk bile giyemem ama giyebilseydim benim de tarzım böyle olurdu![]()
benim tarzım
benimle benzer sayılır yoksa ben ince topuklu hiç giyemembenim boyum 160 cnm kısayım yani topuklar kurtarıcı oluyor
buarada sarayca tarzımız hiç benzemiyo![]()
ben beğenmiyorum bile, çok kadınsı şeyleri hiç sevniyorum ben yaa, sanırım yanlış doğmuşumyok ayaklar taraklı olunca bu tarz giyinmek zorunda kalıyorum, ince topuk yorucu oluyor, yoksa beğenirim ince topuklu ayakkabıları
![]()
hava atma canikom, pilav köftenin içinde zatenamanın ne yaptın sen , bende pilav yemedim diye, havalardaydım![]()
2. adımda düşerdin demek, benim sporlar bile 4-5 santimcnm regl öncesi misin yoksa sende biz gibi?
maşallah sana, topuksuz ayakkabı bile rahatsız etti ben de yürüdüm de
kıyamam, yoğurt falan mı yesen
ben 2. adımda düşerdim
ben hiç alışık değilim endimi hiç kısa hissetmiyorum, benden kısaları görüp teselli oluyorum her ne kadar çok nadir bulsam da
ben de tam tersi
aynen benim de düze yakın
ben dolgu topuk bile giyemem ama giyebilseydim benim de tarzım böyle olurdu
benimle benzer sayılır yoksa ben ince topuklu hiç giyemem
ben beğenmiyorum bile, çok kadınsı şeyleri hiç sevniyorum ben yaa, sanırım yanlış doğmuşum
hava atma canikom, pilav köftenin içinde zaten![]()
2. adımda düşerdin demek, benim sporlar bile 4-5 santim, bende kendimden kısa birini nadir buluyorum
iyi tarzlarımız benziyormuş, sevindim
içinde bol pirinç var değil mi, ve bol yağda kızlartılmıştı, gitti mi benim pro 4. güno zaman fındık yesem miki
![]()
benim tarzım da böyle bişey,
çok benzerini sürekli giyorum, bugün kahve giydim diye kahve ayakkabımı giyidim ama ayağım rahatsız oldu. bunda çok rahat ediyorum
oğlumla ayakkabı nolarımız çbu yıl denk, oğlumla ortak giyiyoruz düşünün![]()
zaten bahane bakıyozzzz
fındıkları ptesi kahve ile ara öğün yaparsınnn
benim tarzım da böyle bişey,
çok benzerini sürekli giyorum, bugün kahve giydim diye kahve ayakkabımı giyidim ama ayağım rahatsız oldu. bunda çok rahat ediyorum
oğlumla ayakkabı nolarımız çbu yıl denk, oğlumla ortak giyiyoruz düşünün![]()
valla benim açımdan fındıkta bir sıkıntı yok ben eski karataycı olarak kuruyemişe okey derim her zaman ama tabi çiğ olanı makbul
geç kaldın, yiyorum bile, çayımı da içiyorum![]()
valla benim açımdan fındıkta bir sıkıntı yok ben eski karataycı olarak kuruyemişe okey derim her zaman ama tabi çiğ olanı makbul
hadi ya , o derece düz giyiniyorsun yani :) sende kompleks namına bir şey yokmuş :)
kompleks olsaydı sanırım bu kiloya gelmezdim, komplex iyi bişey demekki![]()
bastım kahkayıııııı
bilmem, kompleks değil bizim ki ya , özenti özenti, yoksa kompleks güzel değil zannımca
kendime geldim, oh be karnım doydu, bileydim, bulgurumu yerdim, hala gönlüm bulgurda![]()
AÇLIK BAŞIMA vurmaya başladı
bende kendimi çaya kahve vurdummmmm![]()
süt ya da yoğurt ye bence
eski karataycı olarak dedim zaten, şimdi karatyımsı yapıyorum, yapmaya çalışıyorum, eskisi gibi tam yapamıyorum çünkü karatayın ekmeksizliği genetik yapıma aykırıama karatayda ekmek
arada ekmek yiyonn