• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karar Verdim, Zayıf Olacam :)

taze fasülyenin kurutulmuşu, bilirim canım, tıpkı taze fasülye gibi oluyor, çok severim ayrıca..

sen kurabiye ve tatlı yeme de:KK53::KK53:, bu yediklerin gayet iyi:KK54: , afiyet olsun :KK68:
kurabiye haftasonuydu canım, hafta içi öyle cisslar yok ama miktaren bir abartma var her yemekte, doymuyorum bi türlü, midem doysa gözüm doymuyor :(

kızlar reflüm olduğu için boğazım acıyormuş mide ilacı verdi geçmezse gel dedi
Geçmiş olsun cnm, reflu yapar bilirim. Ne verdi ilaç olarak?
ilacın prospektüsünde yazanları kopyalıyorum size pembe kısma dikkattt
Gastroözofageal reflü (mide içeriğinin kusma ya da zorlama olmaksızın yemek borusuna geri kaçışı) ve özofajitle (yemek borusu iltihabı) birlikte bulunan dispeptik semptom kompleksi (rahatsızlık hissi şişkinlik ve erken doymayı içeren belirtiler) tedavisinde kullanılır.
Keşke bende de erken doyma olsa:KK53::KK53:
ayy benimkide mi bitse ki yarınnn:rolleyes:
benimki De bitse keşke, yoksa ben bitireceğim onu:KK47:
Hu hu kizlar mazeret yok yarina pillerinizi temin edin :KK70:
:KK12::63::KK12:
kızlar geçmişi okudum benim bugün hiç keyfim yok bir uyku hali halsizliki sormayın yemede pek düzenli olmadı fazla yemedim ama bir lokma ondan bir lokma bundan şeklinde onun için yediklerimi ayrıntılı yazmıcam
sorma cnm, bende oyleyim bu aralar, havalardan olsa gerek :)

kurabiye haftasonuydu canım, hafta içi öyle cisslar yok ama miktaren bir abartma var her yemekte, doymuyorum bi türlü, midem doysa gözüm doymuyor :KK43:

Geçmiş olsun cnm, reflu yapar bilirim. Ne verdi ilaç olarak?

Keşke bende de erken doyma olsa:KK53::KK53:

benimki De bitse keşke, yoksa ben bitireceğim onu:KK47:

:KK12::63::KK12:

sorma cnm, bende oyleyim bu aralar, havalardan olsa gerek :)

Bu hafta berbat olacak gibi :(

merhaba bayanlar
bu sefer kesin katılıyorum aranıza ne olur benide alın aranıza
mazeretimde yok zaten 2 günden beri diyetteyim.adetim gecikmişti 1 ay kadar.onun stresi vardı atlattım.Bu arada konunun ismi değişmiş galiba. z_e_l_i_s z_e_l_i_s in mesajlarından buldum.

bugün pek birşey yemedim
11 gibi 1 kaşarlı tost birde nescafe kızım da gelirken patlamış mısır almış saat 5 gibi ondan yedim.ayrıca yedi otlu çay aldım onu içiceğim hergün

merhaba bayanlar
mazeretimde yok zaten 2 günden beri diyetteyim.adetim gecikmişti 1 ay kadar.onun stresi vardı atlattım.Bu arada konunun ismi değişmiş galiba. z_e_l_i_s z_e_l_i_s in mesajlarından buldum.

bugün pek birşey yemedim
11 gibi 1 kaşarlı tost birde nescafe kızım da gelirken patlamış mısır almış saat 5 gibi ondan yedim.ayrıca yedi otlu çay aldım onu içiceğim hergün

Merhaba canım farkli bir topic burasi :) ama zelisin arkadasi bizimde arkadasimiz, gel katil bize.
Bu arda yarin tarti gunumuz :)

Merhaba canım farkli bir topic burasi :) ama zelisin arkadasi bizimde arkadasimiz, gel katil bize.
Bu arda yarin tarti gunumuz :)
evet yeni farkettim farklı bir topik olduğunu.benzer isimleri görünce yanılmışım.her bir hayır vardır buradan devam edeyim ozaman.gerçi yarış yapacak kadar iddalı değilim ama olsun motivasyon olur.Tekrar teşekkürler.topiğe hergün uğramaya çalışacağım

evet yeni farkettim farklı bir topik olduğunu.benzer isimleri görünce yanılmışım.her bir hayır vardır buradan devam edeyim ozaman.gerçi yarış yapacak kadar iddalı değilim ama olsun motivasyon olur.Tekrar teşekkürler.topiğe hergün uğramaya çalışacağım

Hoşgeldin o zaman. Sabah görüşürüz iyi geceler :)

günaydın tartıldım geldim en erkeninden
boyum 1,66
kilom:64,4
hedef :60(şimdilik)
bilmiyorum başka bilgi gerekli mi

aslında pzt 66,4 kilşoydum.2 günde 2 kilo vermişim.7 otlu çay ve mısır püskülü çayı vücüttan su atıyormuş. zaten o giden kiloların su olduğunu düşünüyorum.

günaydın arkadaşlar:KK68:, dün ve ondan önceki günlerdeki kaçamaklarım beni zor durumda bıraktı :KK22:

ne çok konuşmuşunuz kızlar allah muhabetinizi artırsın:nazar:

günaydın gurbetcim, nasılsın canım, günlüğüne de fazla uğramıyorsun :KK19::KK60:

günaydın tartıldım geldim en erkeninden
boyum 1,66
kilom:64,4
hedef :60(şimdilik)
bilmiyorum başka bilgi gerekli mi

aslında pzt 66,4 kilşoydum.2 günde 2 kilo vermişim.7 otlu çay ve mısır püskülü çayı vücüttan su atıyormuş. zaten o giden kiloların su olduğunu düşünüyorum.

günaydın, bu bilgiler yeterli azracım, biz çarşambaları tartılıyoruz, bu senin ilk kilon olduğundan haftaya listeye dahil olursun :) inşallah hepimiz güle oynaya veririz kilolarımızı :KK49:

günaydın kızlar kilo bildirimini yapıyım
başlangıç 68.5
geçen hafta 67.6
bu hafta 66.2
hedef 60.00
2015-04-08 05.59.26.webp

merhaba bayanlar

bugün pek birşey yemedim

Canım hoş geldin...

Back
X