• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karar Verdim, Zayıf Olacam :)

Öğle menü

2 dilim tb ekmek
1 bardak ayran
6 yk türlü
3 adet acı biber
1 domates
1 salatalıkkk

bu satte kadar 1,5 lt su içitimm

ögle
3-4 kaşık tarhana çorba
6 kaşık bulgur pilavı
6 kaşık nohut yemeği

öğle yemeğimi yedim bayada doydum
1dilim ekmek 4-5kaşık ıspanak yemeği
1büyük kâse salata 1küçük kâse yoğurt
bakalım bu saate kadar hiç kaçamak yok

Bende yedim yemeğimi

yayla çorbası
salata
3 tane fındık köfte

waww süper menüler, afiyet olsun, yarın nasıl olacak kilolar, merak ediyorum doğrusu :)

akşam köfte yoğurt salata veeee kendimi zorlayıp spor yapmak istiyorum uzuuun bir aradan sonra...

kızlar ben yarın öğleden sonra olmuycam, kilolarımızı erken bildirelim olur mu? listeyi erkenden hazırlıyayım.

bakalım kim birinci olacak:KK53:

listede mahzen ve büyük bir ihtimalle tatlitambak olmayacak :cry:

olmuycan di mi mahzen?:KK51:

lamekan ve nageden de pek uğramıyor:KK55:, ne yaptılar acaba? bir sürpriz mi geliyor yoksa :cool:
nageden geçen + idi şimdi 1. liğe aday olabilir :KK14:, rolla'nında bu günkü menüsü çok iyi...:KK14:

vefa 2 haftanın acısını çıkartabilir :KK53:,

krizantem sağ gösteriyor ama sol vurabilir her an,:KK53::KK53:

azra yeni geldi ve iyi bir sonuç alabilir :)

ay bi kendim bi yasemin bide zeliş- kaldık öyle.. bizden ümit yok gibi :KK14::KK14:

oo bakalım neler olacak..... :rolleyes::rolleyes:

yemeğimi yedim geldim, hava soğuk yürüyüş yapamam, birazdan bazı hareketler yaparım olmadı..

mahzencim senin vaktin olur akşamları callanetics egzersizleri ni bir denesen, hem bazı rahatsızlıklarada iyi geliyormuş, benim 3-4 defa yapmışlığım var, orada sonunda çok güzel bacak egzersizide var :) yapılabilinir :)

bende farkettim şimdi, ama küçük fotoya mausu getirince oluyor muş :KK48:
canım call için çok heveslendim bir kaç kez yapmışliğim var, lakin çooook sıkıcı yavvvv, belki tekrar motive ederim kendimi
mausu getirince mesaj sayısı çıkıyor, maus yokken o konunun köşesinde senin avatarın çıkıyor yani o konuya mesaj yazıp yazmadığını anlıyorsun, mausu getirince de mesaj sayını görüyorsun. ben yarışmaya tüm katılanlara başarılar dileyim dedim, hepsine yazdığımı sanıyordum sonra bi baktım ki bazılarında benim leylakım var, bazılarında ise yoook. oylece anladım yani

Eklentiler

• kk.webp
    kk.webp
    70,8 KB · Görüntüleme: 42
canım call için çok heveslendim bir kaç kez yapmışliğim var, lakin çooook sıkıcı yavvvv, belki tekrar motive ederim kendimi
mausu getirince mesaj sayısı çıkıyor, maus yokken o konunun köşesinde senin avatarın çıkıyor yani o konuya mesaj yazıp yazmadığını anlıyorsun, mausu getirince de mesaj sayını görüyorsun. ben yarışmaya tüm katılanlara başarılar dileyim dedim, hepsine yazdığımı sanıyordum sonra bi baktım ki bazılarında benim leylakım var, bazılarında ise yoook. oylece anladım yani

canım o yaptığın tatlıyı yemedin di mi? yoksa yedin mii?:eek:

yemek düşünmeyeyim diyorum ama aklımda akşam ne yesem var :KK43:
düşünmemek daha zor canım, mesala ben sana şimdi kırmızı renk bir araba düşünme desem, aklına ilk ne gelir, tabiki kırmızı bir araba.. onu düşünmemeye çalışmak yerine, hareket,yürüyüş, spor vs düşün..

ben evlendiğimde 52 kg dım, 69-70 civarındayken, 5 ay gibi bir zamanda inmiştim o kiloya, yine başarabilirim :KK71::KK71:

neyse şimdi biraz hareket etme zamanı :KK49::KK49::KK49:
tabiki başarırsın canım

mahzencim çorap giyemedim çünkü yaz ayıydı pişme olasılıpı yüksekti:rolleyes:
hmm tamam o zaman, yaz ayında evlendim ben de lakin çorapsız asla çıkmam, zaten etek elbise giyemem, kendimi çıplak gibi hissediyorum
bende baktım benim yumruk küçük eşimin yumruğu kadar yemek yedim olur muuu:KK58::KK47::KK47::KK47:
olu canım, eş durumu mazareti önemli, yönetmeliklerde de var zaten :rolleyes:

evlendiğinde kaç kiloydun acaba?:KK45:
kızlar ben yarın öğleden sonra olmuycam, kilolarımızı erken bildirelim olur mu? listeyi erkenden hazırlıyayım.

bakalım kim birinci olacak:KK53:

listede mahzen ve büyük bir ihtimalle tatlitambak olmayacak :cry:

olmuycan di mi mahzen?:KK51:
evet canım olmuycam

canım o yaptığın tatlıyı yemedin di mi? yoksa yedin mii?:eek:
yedim tabiki de, yedimi yazmıştım da canım sorduğunda:rolleyes:

düşünmemek daha zor canım, mesala ben sana şimdi kırmızı renk bir araba düşünme desem, aklına ilk ne gelir, tabiki kırmızı bir araba.. onu düşünmemeye çalışmak yerine, hareket,yürüyüş, spor vs düşün..

tabiki başarırsın canım

hmm tamam o zaman, yaz ayında evlendim ben de lakin çorapsız asla çıkmam, zaten etek elbise giyemem, kendimi çıplak gibi hissediyorum

olu canım, eş durumu mazareti önemli, yönetmeliklerde de var zaten :rolleyes:

evet canım olmuycam

yedim tabiki de, yedimi yazmıştım da canım sorduğunda:rolleyes:

bende yapcam bu gün ama yemiycem :KK69:

Back
X