- 9 Haziran 2012
- 15.512
- 8.653
- 248
artık çok geççevet evet anlam yikleme, ama 1-2 çay kaşığı ile sınırlasan iyi olacak![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
artık çok geççevet evet anlam yikleme, ama 1-2 çay kaşığı ile sınırlasan iyi olacak![]()
keşkekne yedin kız yumruk kadarrr![]()
evlendiğimde 60 kiloydum canım
15 sene geçmiş 2 çocuk yıllar ve ben 60 küsürüm
evet evet aynen öyle diyorummm (züğürtüm teselliye ihtiyacım var)hımmm fazla kilo almadım diyorsun yaniii![]()
evet evet aynen öyle diyorummm (züğürtüm teselliye ihtiyacım var)
yok kız sana laf atmadım ben benim alıntımda ben gibi kısmı yokbanada taş attın yani, sen gibi fazla kilo almadım dedin gibi gibi geldi bana![]()
yok kız sana laf atmadım ben benim alıntımda ben gibi kısmı yok
üzülme canım![]()
keşkek
evet ama suyla sulandırdım salçayı azcık tereyağüzülmüyorum canımm yediğim bırak eşimin yumruğu ,benim yumruğum kadar yok
ohh afiyet olsun bal olsun yağ olmasın
sosuda varmıydı bayılırım keşkeğe![]()
ara öğün sütlü kahve 5 tane badem yarım paket diyet bisküvi
Benim evde tartım yok canım öyle her zamn tartılamıyorum ben sizi takipteyimFeraceli canım sende çarşambaları kilo bildirerek katılsana bize :)
gayet doyurucu bir diyet fazla acıkmadım sadece sabah la öğle arasında biraz zorlandım bu sabah tartıda gördüğüm rakam baya yüksektı yarın sabah yazarım aradaki farkı ama cumartesi sabahı kilom 65.5 bakalım yarın sabah kaç olacakaç mısın canım? yarın ve bu gün ki kilonu merak ediyorum, bu diyet ne kadar götürecek acaba![]()
Benim evde tartım yok canım öyle her zamn tartılamıyorum ben sizi takipteyim![]()
gayet doyurucu bir diyet fazla acıkmadım sadece sabah la öğle arasında biraz zorlandım bu sabah tartıda gördüğüm rakam baya yüksektı yarın sabah yazarım aradaki farkı ama cumartesi sabahı kilom 65.5 bakalım yarın sabah kaç olacak