• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karar Verdim, Zayıf Olacam :)

dikkat et kendine canımmmmm

çok geçmiş olsunnn

çok güzel geçti

dün pasta börek yapmama rağmen tadına bile bakmadım

evde dolma olduğu halde yemedimm

bugunde yapaacam inş..

sabahtan bol salata yapıp getiridim birde ayrann ohhh misss

indi cnm şişlikler yağa dönüşmeden hemen gittii
sağol yasemin kuzummm

günaydın bayanlar
dün sadece 11 de kahvaltı yaptık bide kabak çekirdeği yedim . başka birşey yemedim.Pek sağlıklı olmadı ama 1 kilo falan farketti tartıda.Bide bol bol limonlu su içiyorum şişkinliğe iyi geliyor.

bu sabahta 1 dilim çavdar ekmeği b.peynir ve 7 otlu çay.
kalkar kalkmaz yine limonlu su içtim.

günaydın bayanlar
dün sadece 11 de kahvaltı yaptık bide kabak çekirdeği yedim . başka birşey yemedim.Pek sağlıklı olmadı ama 1 kilo falan farketti tartıda.Bide bol bol limonlu su içiyorum şişkinliğe iyi geliyor.

bu sabahta 1 dilim çavdar ekmeği b.peynir ve 7 otlu çay.
kalkar kalkmaz yine limonlu su içtim.

bence de dün az olmuş, ama seni motive etmiş, afiyet olsun :KK24:

öğlen
izmir köfte bulgur yoğurt var :kk77: hava soğuk ve ben grip olmak üzereyim, burnum akıyor, sesim değişti, iyice hastalanmamak için yürümeyebilirim :KK28:

öğlen
4 adet izmir köfte
1 kase yoğurt
1,5 servis kaşığı bulgur pilavı

ardından

6*500 adım=3000 adım
50 squat
50 sopa çevirme

öğlen 1/2 pors. ıspanak ve 1/2 pors. haşlama et

akşam balık yapacağım fırında kardeşim gelecek ama 19,30 da geleceği için yemek geç olacak az yemeye çalışacağım.
şimdiden iyi haftasonları ben haftasonuda kaçamak yapmamak için bildirim yapayım diyorum.

öğlen 1/2 pors. ıspanak ve 1/2 pors. haşlama et

akşam balık yapacağım fırında kardeşim gelecek ama 19,30 da geleceği için yemek geç olacak az yemeye çalışacağım.
şimdiden iyi haftasonları ben haftasonuda kaçamak yapmamak için bildirim yapayım diyorum.

afiyet olsun canım, fırında balık iyiymiş, günler uzadı zaten 19:30 da yersen sorun olmaz her halde,

kızlar birazdan çıkacağım hepinize iyi akşamlar ve iyi hafta sonları, pazar günü kendimi iyi hissedersem ayran aşı çorbası yapmayı düşünüyorum , ayrıca ctesi mercimekli köfte yapacağım, bu haftaki ödülüm :kk77:
bol hareketli az kalorili günler sizlerle olsun :KK48::KK48:

Back
X