• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karar Verdim, Zayıf Olacam :)

akşama kuru fasülye pilav var ama yemeyi düşünmüyorum, 2 yumurta haşlayıp, salata ve yoğurt ile idare ederim.

bu arada yarın tartılmayı unutmayın kızlar, acısıyla tatlısıyla gerçeklerle yüzleşelim, benim pek iç açıcı olacağını sanmıyorum ama belki akşam spor yaparsam biraz eritebilirim :110:

akşama kuru fasülye pilav var ama yemeyi düşünmüyorum, 2 yumurta haşlayıp, salata ve yoğurt ile idare ederim.

bu arada yarın tartılmayı unutmayın kızlar, acısıyla tatlısıyla gerçeklerle yüzleşelim, benim pek iç açıcı olacağını sanmıyorum ama belki akşam spor yaparsam biraz eritebilirim :110:
bende de durum iç açıcı olmayacak ama dediğin gibi yüzleşeceğiz durumla

ara öğün
2015-08-13 17.25.34.webp
tarçınlı süt çiğ kaju fıstığı bide küçük minnak muzlardan bir tane

kızlar dün herşey çok güzel gidiyordu takı akşam yemeğine kadar akşam 6.15 gibi işten geldim biraz taze fasulye vardı yanınada fırın makarna yapıyım dedim ben fasulye yoğurt salata 1 dilim ekmek yerim ev ahaliside makarnadan yer dedim tabi öyle olmadı kendimi bir anda makarnadan yerken buldum ya böyle şeyler pişirmicem yada bunlara dayanmanın bir yolunu bulucam evdekileride benim yüzümden mahrum bırakmak istemiyorum biz gelelim bu günkü kiloma 67.4 yerinde saymaya devam ağlamak istiyorum yaklaşık iki yıldır aynı kilodayım artık ilk hedefim olan
atmışı görmek istiyorum bir an önce
ve önümüzdeki on gün izinliyim bu on günde kendime biraz zaman ayırıp yürüyüşe ağırlık vericem eşimde biraz kilo aldı diyorki ekmeği azaltalım dilimli ekmeğe geçelim birlikte yürüyüş yapalım
bunu fırsata çevirmem lazım önümüzdeki on gün çok önemli degerlendirmem lazım acaba on günlük hedefim kaç olmalı kızlar destek bekliyorum

sabah
3küçük dilim sucuk
bir yk kadar tulum peyniri
avuç içi kadar bazlama
bir lokma çilek reçeli
bir lokma şeftali reçeli

yazdıklarım çok gözüksede miktar olarak azdı pek iyi bir menü değil ama en azından bu kadarıyla yetinmeyin başardım zaten amacım bu yiyeceklerden vazgeçmeden kilo vermek

kızlar dün herşey çok güzel gidiyordu takı akşam yemeğine kadar akşam 6.15 gibi işten geldim biraz taze fasulye vardı yanınada fırın makarna yapıyım dedim ben fasulye yoğurt salata 1 dilim ekmek yerim ev ahaliside makarnadan yer dedim tabi öyle olmadı kendimi bir anda makarnadan yerken buldum ya böyle şeyler pişirmicem yada bunlara dayanmanın bir yolunu bulucam evdekileride benim yüzümden mahrum bırakmak istemiyorum biz gelelim bu günkü kiloma 67.4 yerinde saymaya devam ağlamak istiyorum yaklaşık iki yıldır aynı kilodayım artık ilk hedefim olan
ve önümüzdeki on gün izinliyim bu on günde kendime biraz zaman ayırıp yürüyüşe ağırlık vericem eşimde biraz kilo aldı diyorki ekmeği azaltalım dilimli ekmeğe geçelim birlikte yürüyüş yapalım
bunu fırsata çevirmem lazım önümüzdeki on gün çok önemli degerlendirmem lazım acaba on günlük hedefim kaç olmalı kızlar destek bekliyorum

günaydın

ah canım bende senin gibiyim 60kg olmak istiyorum ama bir türlü becermiyorum

64 kg iniyom hop bir havaya girip bırakyom diyeti şimdi bir geçen hafta da tartıldım dikkatte etmiyom

sadece günlük 10 000 adım atıyorum haftanı 5 günü

günaydın kızlar bende 68.5 68 den aşağı inemedim zaten dolanıp duruyom
kahvalrı
1 bardak süt ve mısır gevreği başka bi şey yemedim ara öğünde yapmayı düşünmüyorum

ara
2015-08-14 09.00.16.webp

ikisi bi arada şekersiz neskafe
kuru kayısı
form limon lifli bisküvi
ceviz
yaşasın evde olmak çok güzel
ama birazdan annemi almaya gidicem biraz bende kalacak
saat kaçta öğle yemeği yiyeceğim belli değil onu için ara öğünü zengin tuttum kızlar gittiğim yerlerde internet çekerse ara ara uğrarım görüşmek üzere

canım bende bu gün ayrılış falan yapıyorum, yoğundum ancak girebildim, bende artıdayım ve bende artık 50 li rakamları görmek istiyorum,

bence 10 günde yeme düzenini oturtursun, hem eşinde destek olacakmış, 10 günde hedefin 1 kilo olsun, bence yavaş yavaş ama,istikrarlı bir şekilde verelim, önce şu yeme ataklarımızı bitirmeye çalışalım, sonrasında sporu en azından haftada 3 gün yapmaya çalışalım ve yemeklerden önce mutlaka bol su içelim ki, birden kendimizi kaybedip, aşırı yemeyelim, ayrıca akşam bir saat seçip, örneğin yazın 19:00 olabilir, o saatten sonra prensip edinip, hiç bir şey yemiyelim, bunları uygularsak , belki yavaş yavaş güzel bir şekilde veririz kilolarımızı

kızlar bende acı gerçeği yazayım
geçen hafta 63.3 kg
bu hafta 63.8 kg
fark +500 gr
maalesef akşam yine kendimi tutamadım:KK43:, çok utanıyorum bu halimden,:oops: burada örnek olmak istiyordum ama olamadım:KK22:, bundan sonra daha düzenli olmak için elimden geleni yapacağım, en azından gramda olsa eksi olmaya çalışacağım, :KK54:

kader arkadaşım benim

:KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

araEki Görüntüle 1606093
ikisi bi arada şekersiz neskafe
kuru kayısı
form limon lifli bisküvi
ceviz
yaşasın evde olmak çok güzel
ama birazdan annemi almaya gidicem biraz bende kalacak
saat kaçta öğle yemeği yiyeceğim belli değil onu için ara öğünü zengin tuttum kızlar gittiğim yerlerde internet çekerse ara ara uğrarım görüşmek üzere

AFİYET OLSSUN ÇOK GÜZEL GÖRÜNÜYOR

AMA KAHVEYE FAZLA GÜVENME KREMASINDA ÇOK FAZLA KOLORİ VARR

Back
X