- 4 Haziran 2011
- 28.138
- 69.422
- 598
hayırlısıyla taşın yerleşti gerisi olur
inşallah canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlısıyla taşın yerleşti gerisi olur
bende de durum iç açıcı olmayacak ama dediğin gibi yüzleşeceğiz durumlaakşama kuru fasülye pilav var ama yemeyi düşünmüyorum, 2 yumurta haşlayıp, salata ve yoğurt ile idare ederim.
bu arada yarın tartılmayı unutmayın kızlar, acısıyla tatlısıyla gerçeklerle yüzleşelim, benim pek iç açıcı olacağını sanmıyorum ama belki akşam spor yaparsam biraz eritebilirim![]()
benim durumlar nasıl bilmiyorum bir kaç gündür tartılmadim çok dikkatte etmedim bakalım tartı yarın ne gösterecekbende de durum iç açıcı olmayacak ama dediğin gibi yüzleşeceğiz durumla
iyi akşamlar güzelimmmmkızlar ben çıkıyorum, iyi günler hepinize,![]()
sanada canım,iyi akşamlar güzelimmmm
ziyaretine geldim saraycam sende çıkıyormuşsun sanada iyi akşamlar canım
ara öğünEki Görüntüle 1605340 tarçınlı süt çiğ kaju fıstığı bide küçük minnak muzlardan bir tane
kızlar dün herşey çok güzel gidiyordu takı akşam yemeğine kadar akşam 6.15 gibi işten geldim biraz taze fasulye vardı yanınada fırın makarna yapıyım dedim ben fasulye yoğurt salata 1 dilim ekmek yerim ev ahaliside makarnadan yer dedim tabi öyle olmadı kendimi bir anda makarnadan yerken buldum ya böyle şeyler pişirmicem yada bunlara dayanmanın bir yolunu bulucam evdekileride benim yüzümden mahrum bırakmak istemiyorum biz gelelim bu günkü kiloma 67.4 yerinde saymaya devam ağlamak istiyorum yaklaşık iki yıldır aynı kilodayım artık ilk hedefim olan
atmışı görmek istiyorum bir an önce
ve önümüzdeki on gün izinliyim bu on günde kendime biraz zaman ayırıp yürüyüşe ağırlık vericem eşimde biraz kilo aldı diyorki ekmeği azaltalım dilimli ekmeğe geçelim birlikte yürüyüş yapalım
bunu fırsata çevirmem lazım önümüzdeki on gün çok önemli degerlendirmem lazım acaba on günlük hedefim kaç olmalı kızlar destek bekliyorum
kader arkadaşım benimgünaydın
ah canım bende senin gibiyim 60kg olmak istiyorum ama bir türlü becermiyorum
64 kg iniyom hop bir havaya girip bırakyom diyeti şimdi bir geçen hafta da tartıldım dikkatte etmiyom
sadece günlük 10 000 adım atıyorum haftanı 5 günü
kızlar dün herşey çok güzel gidiyordu takı akşam yemeğine kadar akşam 6.15 gibi işten geldim biraz taze fasulye vardı yanınada fırın makarna yapıyım dedim ben fasulye yoğurt salata 1 dilim ekmek yerim ev ahaliside makarnadan yer dedim tabi öyle olmadı kendimi bir anda makarnadan yerken buldum ya böyle şeyler pişirmicem yada bunlara dayanmanın bir yolunu bulucam evdekileride benim yüzümden mahrum bırakmak istemiyorum biz gelelim bu günkü kiloma 67.4 yerinde saymaya devam ağlamak istiyorum yaklaşık iki yıldır aynı kilodayım artık ilk hedefim olan
atmışı görmek istiyorum bir an önce
ve önümüzdeki on gün izinliyim bu on günde kendime biraz zaman ayırıp yürüyüşe ağırlık vericem eşimde biraz kilo aldı diyorki ekmeği azaltalım dilimli ekmeğe geçelim birlikte yürüyüş yapalım
bunu fırsata çevirmem lazım önümüzdeki on gün çok önemli degerlendirmem lazım acaba on günlük hedefim kaç olmalı kızlar destek bekliyorum
kader arkadaşım benim
araEki Görüntüle 1606093
ikisi bi arada şekersiz neskafe
kuru kayısı
form limon lifli bisküvi
ceviz
yaşasın evde olmak çok güzel
ama birazdan annemi almaya gidicem biraz bende kalacak
saat kaçta öğle yemeği yiyeceğim belli değil onu için ara öğünü zengin tuttum kızlar gittiğim yerlerde internet çekerse ara ara uğrarım görüşmek üzere