Hiç bir cildiye doktoru ile görüştünüz mü? Görüşmediyseniz mutlaka gitmelisiniz en kısa sürede.
O tur yontemlere fazla inanmiyorum....
duzelseydi sarkici izelinki duzelir di gerci son durumu ne bilmiyorum....
bu arada yuzun cokda kotu degil.....
Bence fondoten kaynkli olms.bi sure fondeten surme nefes alsn bakim maskeleriyle duzelir mudahale edersen bence daha kotu olur.ayva cekirdrklerini cikar bi bardaga koy ustune azcik su ekle iki gun beklesn jel kivama gelcek.onu cildne sur yarm saat beklet yika.surekli yap cok ise yaryo sivlce ve lekelere birebir
benimde yüzüm öyleydi hergün dove sabunla yıkardım tabi o da bi süre sonra yüzünü kurutuyo yüzün soyulmaya başlıyo. Kuzenlerimde aynıydı ama onlar bi hap vardı ondan kullandı adını bilmiyorum ama ağır bi haptı kullanmadan önce tahlil yaptırıyosun doktor sana bi kağıt imzalatıyo öyle 3 4 ay kullanıyosun ve her ay tahlil yaptırıyosun ilacı kullanırken dudakların çatlıyo derin inceliyo ağda fln yaptıramıyosun. şuan iki kuzenimin yüzüde pürüzsüz hiç sivilce çıkmıyo bebek gibi oldu hatta tutturdum bende kullanacam diye ama ilaç ciğerlerde ki suyu bitiriyomuş galiba zararı olabiliyomuş o yüzden eşim izin vermedi. şimdi yasmin kullanıyorum artık eskisi gibi değil yüzüm 1 2 tane çıkıyo arada ama önceki kadar fazla ve her zaman çıkmıyo. Sende bi cilt doktoruna görün derim belki sana da kuzenlerimin kullandığı haptan verebilir
cildi sivilceye yatkın ciltler özel günler hariç kesinlikle fondoten kullanmamalı diye düşünüyorum..
ayrıca cildiniz kötü değil.. maske yada peellingle değilde kullanacağınız ilaçlarla 2 haftada toparlar kendini.. ama ilaca başlayın mutlaka..
benimde cildim her an sivilce cıkartmaya meyillidir...yağsız bb kremlerle yüzünüze baz oluşturup ardından güzel bir markanın pudrasıyla cıldınızı pürüssüz gösterebilirsiniz.. ben bb krem bıle surmuyorum sadece pudra kullanıyorum...
pudra kuru oldugu ıcın yaglandırıp sıvılcelendırmıyor cildi...
yağlı nemlendiriciler kullanmayın..
cildin gayet normal kaç yaşındasın bilmiyorum 13-18 yaş aralarındaysan ergenlik sivilceleridir geçer canım çok yakında benim cildim o kadar kötüydü ki herkes yanmış mı diyor du sivilceler nedeniyle ben pudra ile limonu karıştırıp kullandım gece yatmadan önce şimdi hiçbirşey yok cildim de pürüzsüz sivilcelerin izi bile kalmadı.
Lekelerim var diye bir ara bende sürekli fondoten kullanmıştım ve cildim dahada kötü olmuştu.
Kesinlikle çok zorda kalmadıkca fondoten kulllanmayın.ben su aralar bb krem kullanıyorum.
Fondotenimide çöpe attım,yoksa sürekli elim fondotenime gidiyordu.
Cildim baya düzeldi diyebiliirim.benim sivilce değilde beyaz tenli olduğum için güneş lekelerim vardı.
şuan pirinç suyu ve kuru maya maskesi yapıyor.gayette memnunum.
size tavsiyem illa fondoten diyorsanız bb kremleri araştırın.cildiniz okadarda kötü değil
geçtimi yüzünüz ?
el yapımı sabun kullanıyorum bende şuan .
bana diane 35 verdi hormon tedavisi için dedi yeni bişi çıkarmadım ona başlayınca ama olanlarda geçmedi . işte komple soydurayım da geçsin hepsi fondotenide bırakayım diye düşündüm
bence bakacağını kadar bir şey yok yüzünde çünkü ergenliktesin geçecek bunlar fondöten sürme beni dinlersrn çünkü ben düştüm o hataya sivillerimı hep kapattım hiç hava almadığı için iyileşmedi leke kaldı mantıklı düşünsne sen o iltihabıin üstünü kimyasal bi maddeyle ortrrsen iyileşir mı. Fondöten seni bi gün kurtarır iki gine kurtarır. Ya sonra peki.. cildin hava almadığı için fondöten sürmekten sıkılancak sin bogulacsksin ilerde bence şimdiden birak fondöteni cildini kendi hali e birak
bence bakacağını kadar bir şey yok yüzünde çünkü ergenliktesin geçecek bunlar fondöten sürme beni dinlersrn çünkü ben düştüm o hataya sivillerimı hep kapattım hiç hava almadığı için iyileşmedi leke kaldı mantıklı düşünsne sen o iltihabıin üstünü kimyasal bi maddeyle ortrrsen iyileşir mı. Fondöten seni bi gün kurtarır iki gine kurtarır. Ya sonra peki.. cildin hava almadığı için fondöten sürmekten sıkılancak sin bogulacsksin ilerde bence şimdiden birak fondöteni cildini kendi hali e birak
birkaç gündür sürmemeye çalışıyorum aslında sorunda bu benim hiç sivilcem yok yüzümde hep leke hep leke lekerin üstünü kapatıyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?