Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sevgilim (sözlümsayılır) istiyo diye dudak dolgusu yaptırmalımıyı? günlerdir düşünüyorum. ben dudaklarımdam memnunum ama o pek beğenmiyo. onunda beğenmesini istiyorum ama bitürlü karar veremedim
Ben olsam beni olduğum gibi kabul etmeyen, beğenmeyen bu sözlüye; 'sen kendine Angelina Jolie bul bana Allahaısmarladık' der onu sap gibi ortada bırakırdım. Siz iyi misiniz?
Adamın teki istiyor diye dudaklarınıza dolgu mu yaptırılır? Bu tip basitmiş gibi görünen tıbbi müdahalelerin ciddi sonuçları olabiliyor. Kendiniz istersiniz, kaza / yaralanma geçirmişsinizdir , sağlık için mutlaka yapılmalıdır anlarım. Şu adamları daha evlenmeden bu kadar pohpohlayıp bir taraflarını kaldırmayın, rica ederim.
Sonra indiremezsiniz benden söylemesi.
bunu düşüneceğine o adam nasıl biri sana eş olabilecek mi onu düşün...demek ki dolgun dudaklılara falan bakıyor imreniyor sana gelip oyle ol diyor...ben olsam evlilik düşünmem boyle biriyle
sevgilim (sözlümsayılır) istiyo diye dudak dolgusu yaptırmalımıyı? günlerdir düşünüyorum. ben dudaklarımdam memnunum ama o pek beğenmiyo. onunda beğenmesini istiyorum ama bitürlü karar veremedim