arkadaşlar işte ilk oglum 4 yaşında ismine ekleme yapmayı düşündük ama sonra ne bilim alıştık artık sölemeye tekrar ekletince bizde söyleyemezdik birde kaynanamgil ögrense ilk koymasak ne kadar kızarlarsa eklediğimizde 10 kat kızarlardı onların kızması sorun değil ama biz eşimin işi gereki hakkaride yaşıyoruz yılda 1 kere izne çıkıyoz onuda kavga gürültüyle geçirmek istemiyorum
behçet meselesi de sırf inat için de değilde babam benim için çok değerli oda kardeşlerimin içinde beni ayrı tutuyor uzakta oldugum için heralde çok düşkün bana eşimde koyalım kayınbabamıda sevindirelim diyor şimdi annem yanımda dogum için eşim koyalım diyor annem biz karışmayız ne isterseniz onu koyun diyor ama koysam annemde babamda çok sevinir bende iki isim koyayım diyorum ama bu seferde behçet ismine uygun bişey bulamııyorum bir taraftan istediğim ismi koyayım biri bana ismi ne diye sordugunda sıkılmadan neden diye sormalarına izin vermeden hemen bir çırpıda söylemek istiyorum ne bilim parka oglum koşup gidiyor hiç şevki koşma düşersin diyemiyorum oglum dur falan diyorum((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?