Bu yorun çok iyi oldu aslında ilk düşündüğümde bende bunları aklımdan geçirdim ama sonra düşündükçe Aklımda büyüttüm. Denemekte fayda car gibi gözüküyor. 1.5 aylık sürem var bu sürede araştırma yapacam. TeşekkürlerOkul Öncesi Öğretmenliği bölümünü okuyan birisi olarak buna cevap vermeden duramam. .
3 yaşımdan önce kreş ortamının çocuğa herhangi bir zararı yok . Hatta daha sosyal ve paylaşımcı bir birey olması , örneğin oyun oynarken sıra beklemeyi başkasının hakkına saygı duymaya öğrenmesi , öz bakim becerilerini geliştirilmesi için kreş ortamir bulunmaz bir fırsat. . Eskiden mis . Annenin okula gidene kadar çocuğun yanında olmasi belli bir süreden sonra çocuğun aleyhine gelişen bir durum.. bir okul önce ci olarak annesi çalışsın çalışmasın her çocuğun mutlaka okul öncesi eğitim i alması gerektiğinden yanayım. . Konu Sahibi Siz bu konuyu en iyisi bir Pedagog la görüşün çok zor durumda kalırsanız. Ama benim fikrim bir deneyin. Denemeden asla bilemezsiniz. Olmadı bırakırsınız işi. Ama ben olsam aklım kalacağına bi dener bakarım. . Olmuyorsa çıkardım.
Annem çalışıyor sürekli gelip gitmesi onun açısından zor olur.Annenizin yanina bir bakici alabilirsiniz. Hem annenizin gozetiminde olur. Hem zaten ikizlere tek bakici da zor bulunabilir. Calisip cocuklarini bakiciya birakmak zorunda kalan cok anne var. Sizin sansiniz kontrol edebilecek bir annenizin olmasi ve yakinda oturmasi.
cnm mecbur vereceğiz gibişuan 13.5 aylığız ben işe başlayana kadar 15 aylık olacaklar inşallah
Haklısın söz konusu çocuklar olunca akan sular duruyor. Ama araştırıp verecez sanırım. Birde pedegog ile görüşüp kesin karar verecez galaba. Bir deneyelim olmadı işten ayrılırm.cnm mecbur vereceğiz gibi
kreş konusunda evet paylaşmayı öğreniyor,sosyalleşiyor
benim de tek korkum hasta olması
evdeki hijyen olmaz sonuçta
ama bir yandan diyorum
görümcemin çocuğu hiç evden çıkmıyordu
ama hep hastaydı
cnm mecbur vereceğiz gibi
kreş konusunda evet paylaşmayı öğreniyor,sosyalleşiyor
benim de tek korkum hasta olması
evdeki hijyen olmaz sonuçta
ama bir yandan diyorum
görümcemin çocuğu hiç evden çıkmıyordu
ama hep hastaydı
cnm sen yanlış anladın ya da ben anlatamadımhijyen konusu hep abartiliyor.Vücudun her türlü mikrobu tanimasi lazim ki ona göre savunma gelistirebilsin.Siz evin icinde bu kadar hijyenik olursaniz cocuklariniz ev disindaki her ortamda her türlü mikroba karsi savunmasiz kalacaklardir.Anlamiyorum en egitimli insan bile bu konularda cok cahil.hijyen saglayacagim diye türlü türlü kimyasal madde iceren her seyi kullaniyorsunuz bundan korkmuyorsunuzda her yerde olan bakterilerden mi korkuyorsunuz?
cnm sen yanlış anladın ya da ben anlatamadım
ben çalışan bir anneyim istesem de hijyenik yapamıyorum evimi
ama elimden geldiğince temizimdir
doğuda çalışıyoruz ve buradaki kreşleri gel bir gör cnm
sidik kokusundan durulmuyor,çocuklar çok kötü halde,yemekhane rezalet
bu sene batıya tayin istiycez,inşallah çıkar
orada nasıl bilmiyorum
ayrıca kesinlikle evime kimyasal bir şey almıyorum,elimizi bile organik sabunla yıkıyoruz
hijyenden kastım temiz olmaktı
teşekkürler,inşallah çıkaraffedersiniz o zaman.ben de nerde bu hijyen kelimesini duysam önce bir irkiliyorum.ama ne demek istediginizi anladim.umarim tayininiz cikar.tabi ki temizlik olmazsa olmazlardan.
merhaba KK ailesi;
Eşimin ailesi ile Farklı şehirdeyiz şuan ve benim ikizlerim var 13.5 aylık benim aileme daha yakınız ama ikiz olunca tek başına bakamaz annem.ikizlerden dolayı ben işi bırakmak zorunda kalmıştım. Şimdi bana çok iyi bir iş teklifi geldi maaş olarak gayet iyi. Geleceğimiz için çalışmak istiyorum . Ama ikizlerim için endişeliyim yuvaya göndermekte kararsızım. Bakıcı olayına sıcak bakamıyorum.
0-6 YAŞ olarak Bulunduğum yerde yuvalar var. Nasıl bakarlar, çok hasta olur mu yavrularım, gelişimleri için iyi mi olur kötü MÜ? Daha Küçükler mi?
Fikirlerinizi bana söylerseniz sevinirim.
Bu sene çalışmazsam seneye düşünüyorum çalışmayı ama bu şartlarda ve böyle maaşa ozaman iş bulabilirmiyim bilmiyorum!
Canım daha beklemedeyim kreş arıyoruz. Iş yeri lokasyonu daha açmadı :)) açıncaya kadar evdeyimcanım son durum ne naptın??
Canım daha beklemedeyim kreş arıyoruz. Iş yeri lokasyonu daha açmadı :)) açıncaya kadar evdeyim
Annem ÇalışıyorAnnenizls birlikte bakici gelsin. Anneniz de olursa iciniz rahat eder
Canım inşallah ama şuan İstanbul'da değiliz 2 aydır farklı şehirdeyizınsallah bulursun canım....bence de ıse donmekle en guzelını yapıyor olacaksın......ılerde okula basladıklarında cok zorlanırsın maddı acıdan..ınsallah darısı basıma.bu gunlerını bende gorurum ınsallah
bu arada ıstanbulda nerdeydın sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?