Karar veremedim.

Bu yorun çok iyi oldu aslında ilk düşündüğümde bende bunları aklımdan geçirdim ama sonra düşündükçe Aklımda büyüttüm. Denemekte fayda car gibi gözüküyor. 1.5 aylık sürem var bu sürede araştırma yapacam. Teşekkürler

Annem çalışıyor sürekli gelip gitmesi onun açısından zor olur.

şuan 13.5 aylığız ben işe başlayana kadar 15 aylık olacaklar inşallah
cnm mecbur vereceğiz gibi
kreş konusunda evet paylaşmayı öğreniyor,sosyalleşiyor
benim de tek korkum hasta olması
evdeki hijyen olmaz sonuçta
ama bir yandan diyorum
görümcemin çocuğu hiç evden çıkmıyordu
ama hep hastaydı

Haklısın söz konusu çocuklar olunca akan sular duruyor. Ama araştırıp verecez sanırım. Birde pedegog ile görüşüp kesin karar verecez galaba. Bir deneyelim olmadı işten ayrılırm.

hijyen konusu hep abartiliyor.Vücudun her türlü mikrobu tanimasi lazim ki ona göre savunma gelistirebilsin.Siz evin icinde bu kadar hijyenik olursaniz cocuklariniz ev disindaki her ortamda her türlü mikroba karsi savunmasiz kalacaklardir.Anlamiyorum en egitimli insan bile bu konularda cok cahil.hijyen saglayacagim diye türlü türlü kimyasal madde iceren her seyi kullaniyorsunuz bundan korkmuyorsunuzda her yerde olan bakterilerden mi korkuyorsunuz?

cnm sen yanlış anladın ya da ben anlatamadım
ben çalışan bir anneyim istesem de hijyenik yapamıyorum evimi
ama elimden geldiğince temizimdir
doğuda çalışıyoruz ve buradaki kreşleri gel bir gör cnm
sidik kokusundan durulmuyor,çocuklar çok kötü halde,yemekhane rezalet
bu sene batıya tayin istiycez,inşallah çıkar
orada nasıl bilmiyorum
ayrıca kesinlikle evime kimyasal bir şey almıyorum,elimizi bile organik sabunla yıkıyoruz
hijyenden kastım temiz olmaktı

bende kızımı 20 aylıkken krese verecegım.ama ıyı sartlarda bı ıs çıkarsa şu anda gıdebılırım.tabıkı ıstemem kızım daha kuçuk ama hayat sartları bunu gerektırıyor.
bende bakıcı olayına sıcak bakmıyorum.aklım takılır ne kadar referansaları saglam olursa olsun guvenemem.tamam kresede ne kadar guvenebılırız ama sonuçta yasıtları olur sosyalleşir.evde cok sıkılıyorlar zaten

affedersiniz o zaman.ben de nerde bu hijyen kelimesini duysam önce bir irkiliyorum.ama ne demek istediginizi anladim.umarim tayininiz cikar.tabi ki temizlik olmazsa olmazlardan.

affedersiniz o zaman.ben de nerde bu hijyen kelimesini duysam önce bir irkiliyorum.ama ne demek istediginizi anladim.umarim tayininiz cikar.tabi ki temizlik olmazsa olmazlardan.
teşekkürler,inşallah çıkar
anlatabildiğime sevindim,sizin de neye sinir olduğunuzu tahmin edebiliyorum
elinde durmadan cif,ace,şu bu dolaşan insanlar var,her gün deliler gibi temizlik yapanlar var
her şey idealinde olmalı muhakkak

Çalışan bir ikiz annesiyim
Ikizlerim 6 aylıkken kreşe başladı ve çok mutlular... Ben de en doğru kararın bu olduğunu düşünüyorum bakıcı yada anneanne yerine, gelişimleri süper
Evet ilk sene biraz fazla hasta oldular ama çocuk doktorumuz bu hastalık sürecini yaş kaç olursa olsun ilk evden çıktıklarında yaşayacağını söyledi
Güvenilir bir kreş bulursan ver bence, tek kişi ne annen ne de bakıcı bakamaz

Eğer güvendiğim bir yakınım yoksa bakabilecek, ben de kreşi tercih ederdim..
Ama bir komşu olur, bildiğiniz güvendiğiniz biri olur bakıcı tercih edin.
Ev ortamında büyüsün biraz daha derim..

Kreş daha iyi bakıcıdan tabi ki ama hastalıklara hazırlıklı ol eylül. Oğlum 3,5 yaşında bu sene kreşe başladı ve devamlı hasta.

Doktorumuz bu senenin böyle geçeceğini seneye daha az hastalanacağını söyledi.

Bir de eğer kreşe vereceksen tam işe başlamadan önce ver. İkizler alışana kadar gidip gelmen gerekebilir.

canım son durum ne naptın??

Bence bosverin kresi bakiciyi filan. Maddi durumunuz iyiyse cocuklarinizin yaninda durun derim ben. Bu maasi tekrar bulabilirsiniz ileride ama cocuklarinizin bu küçük tatli minik halleri hayatta 1Kere yasayabieceginiz turden :)

Annenizls birlikte bakici gelsin. Anneniz de olursa iciniz rahat eder

Canım daha beklemedeyim kreş arıyoruz. Iş yeri lokasyonu daha açmadı :)) açıncaya kadar evdeyim

ınsallah bulursun canım....bence de ıse donmekle en guzelını yapıyor olacaksın......ılerde okula basladıklarında cok zorlanırsın maddı acıdan..ınsallah darısı basıma.bu gunlerını bende gorurum ınsallah

bu arada ıstanbulda nerdeydın sen

Canım inşallah ama şuan İstanbul'da değiliz 2 aydır farklı şehirdeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…